Deprecated: Required parameter $atts follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Deprecated: Required parameter $rml_flatten follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Deprecated: Required parameter $rml_entered follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php:16145) in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php:16145) in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Hvor langt kan et tæppe være? – Kroghkunst kreativ Syning og Quiltning

Hvor langt kan et tæppe være?

Del gerne dette indlæg

Ja det tæppe jeg afleverede for et par uger siden var 5,75 meter langt!

Eller det var det ikke, men for at gøre det lettere for mig og samtidig spare bagsidestof, havde jeg aftalt med kunden, at hendes fire sengetæpper, kunne quiltes på ét langt stykke bagsidestof.

Det er ikke alle tæpper der er så lange, men det har været en fornøjelse at quilte alle de flotte tæpper jeg har fået ind siden mit jubilæum i sommer. Herunder følger billeder af nogle af dem og der er flere her

Pt. har jeg flere tæpper “på lager”, der skal afleveres tilbage til deres retmæssige ejere. Som situationen er lige nu, hvor vi ikke skal samles for mange det samme sted, har jeg besluttet, at jeg endnu engang laver en “bagagerums aflevering” hvor jeg fylder tæpperne i baggagerummet og kører ud og afleverer dem.

Jeg har også aftaler om tæpper, der skal quiltes, jeg har måttet aflyse, dem vil jeg ligeledes hente som “bagagerums afHENTning”, så ligger du inde med et tæppe, du gerne vil have quiltet og måske endda et Jubilæums bevis og bor du i Jylland, nord for Kolding og syd for Limfjorden, så kontakt mig inden på mandag den 2. november, så vil jeg lave en køreplan for aflevering og hentning af tæpper indenfor de nærmeste uger.

Afhentningen kommer til at foregå på den måde, at vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg kommer til dig med min prøver, så vi sammen kan aftale, hvilket mønster du ønsker. Vi holder god afstand og det plejer ikke tage mere end ca. 10 minutter at vælge mønster, så vi er ikke i samme lokale i ret lang tid. På den måde kan vi begge passe på hinanden og os selv.

Flot bitæppe “Beehive” af Elizabeth Hartman, til en biavler. Ønsket var, at det skulle quiltes med “noget med bier” så jeg fandt et mønster med bikuber, honningkrukker og bier – tæppet har fleece bagside.

Utrolig flot håndsyet tæppe med smukke håndbroderier. Valget af quiltemønster faldt på et enkelt “vand” motiv, der bugter sig over hele tæppet

Legetæppe til en lille dreng – det blev selvfølgelig quiltet med fodbolde

Bagsiden af tæppet er blødt og varm fleece

En flot udgave af “Grandmothers flover garden”

Et smukt håndsyet “Robins nest” med enkelt quiltemotiv

Dette var et udpluk af de smukke tæpper jeg har fået lov til både at quilte, men også fotografere. Der er flere billeder af flere flotte tæpper jeg har været så heldig at få lov at quilte her

De bedste quilte hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller