Oprydning kræver nye tiltag

Del gerne dette indlæg

Jeg har gennem længere tid samlet på kunstige blomster, som jeg, ud over at nyde synet af, bruger som pynt i broderier. Mine blomster har indtil fornylig stået i enden af sammenrullede mønsterruller. Det med “stået” var nu så meget sagt, for næsten hver gang jeg skulle finde en quiltetråd, væltede rullerne, så da jeg alligevel var i gang med den helt store oprydning i systuen, blev rullerne flyttet og mine blomster skulle have et nyt hjem. I min oprydning fandt jeg en bunke med ægkanter, jeg har skåret af patchwork stof i en drøm at bruge dem til noget flot/kreativt. Jeg tror aldrig jeg kommer dertil, men kunne se muligheden for at bruge nogle af ægkanterne, sammensyet til et cover til en holder til mine blomster. I skuret fandt jeg en tom vinpapkasse, der kunne brugs til formålet.

Jeg sorterede strimlerne, så de nogenlunde “talte” med strimlen ved siden af og så syede jeg dem sammen med min elskede overlocker. Det her skal ikke holde til noget, så jeg kunne godt tillade mig at bruge en smal tre-trådet overlock, så jeg bevarede så meget at mine smalle strimler af stof

Da stykket var bredt nok til at nå hele vejen rundt om kassen, syede jeg en rest af mit lyserøde quilteprøve stof for oven, så det kan blive indersiden af den pose det ender med at blive. Jeg syede det hele samme til et rør og brugte kassen som mål, da jeg skulle lave hjørnerne i bunden 

Det passede heldigvis perfekt. Som det ses, har jeg nogle steder bevaret hele ægkanten og andre steder har jeg skåret den hvide del af. Man kan flere steder se “nålemærkerne” der ofte er i ægkanter, men det besluttede jeg mig for at leve med i dette projekt


Jeg er vild med hvordan mine blomster nu kan stå flot og sikkert i deres nye “vase”

De bedste overlock hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder