mySewnet Silver video 10 rammestørrelse, dupliker og “Flyt ind i ramme”

Del gerne dette indlæg

I denne og de kommende videoer om mySewnet programmerne, vil jeg arbejde i abonnements versionen af mySewnet embroidery Silver. Alle funktioner jeg viser i denne video, findes også i mySewnet Gold og Platinum abonnements versionerne,

Disse videoer er ikke sponsorerede, ud over at jeg i kraft af mit arbejde, har fuld adgang til en forhandler version af mySewnet embroidery.
Jeg laver disse små videoer i min fritid og får ikke noget for det. Jeg har derfor begrænset mulighed for at hjælpe, men håber videoerne kan tale for sig selv.

Jeg bruger denne gang et af de flotte “Hjørne” superdesigns til at lave et flot design lige inden for rammekanten, med hjælp af forskellige duplikations muligheder, 45 graders rotation og funktionen “Flyt ind i ramme”

Du kan abonnere på mySewnet embroidery programmerne her eller få rabat på et årsabonnement hos din forhandler

Se de tidligere videoer i denne serie her

De bedste broderi hilsner 😀

Lone