Foersiden af min messejakke

Del gerne dette indlæg

Jeg synes det er fedt, at mit foer er (næsten) ligeså flot som ydersiden af mine jakker og det er et af de steder jeg ofte giver den fuld gas på dekorationen og min messejakke er ingen undtagelse 😉 

Helt fra starten, havde jeg en idé om at sætte tittekanter i overgangen mellem belægning og foer


Jeg ville ikke “bare” have en almindelig “kedelige” tittekant, men en lidt spændende en af slagsen, så jeg forsøgte mig frem og eksperimenterede med forskellige sting, men fandt ikke et jeg kunne bruge, så jeg designede selv en stingkombination på min icon

Kombinationen kan laves på alle maskiner med en skærm, der viser en “naturtro” udgave af stinget efterhånden som det bliver redigeret. På nogle maskiner vil fremgangsmåden være anderledes, men det kan lade sig gøre.

Det tog en del prøver, både at finde den rette kombination af sting og stingtæthed, men også den rigtige farve. Da jeg endelig havde fundet den rette kombination, opdagede jeg, at jeg ikke længere havde tittekantssnor nok til al den tittekant jeg havde brug for, så jeg måtte ty til at bruge en kraftig blød bomuldsgarn og den gav så en uventet bonus, da der opstod en slags muslinge effekt, når garnet blev trykket sammen af min tætte zigzag sting 😀 


Nu kunne jeg gå i gang med at sy alle de meter tittekant jeg skulle bruge – og det var en del


Tittekanterne blev syet på alle belægninger på jakken 

for til sidst at blive bukket omkring, så trævlekanterne vendte ind og syet fast, til selve foeret, i hånden

Som yderligere dekoration, fandt jeg et broderi på mySewnet, jeg godt kunne lide og broderede det lidt spredt ud over for- og bagstykke, men syntes der manglede “noget”
Det “noget” blev en mindre del af broderiet, jeg “skar” ud i mySewnet embroidery Platinum


Jeg huskede også at brodere navn og årstal i foeret inden jeg syede det sammenog så note til mig – TJEK ALTID om du syr ærmerne på ret eller vrangsiden af foeret!!!!! 😳 

Nærbillede af den slidsen nederst på ærmet – i opskriften kan slidsen åbnes, jeg syede min sammen, men den er stadig megaflot 🙂 

De bedste sy hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder