mySewnet Silver video 13 Encore cirkel knaphuller og rotation

Del gerne dette indlæg

Endnu en video i min mySewnet serie. Dette bliver den sidste video i denne omgang. Jeg har travlt med undervisning og quiltning, familie og fødselsdage, der skal passes, så jeg holder en kortere videopause, men bare rolig, hvis du kan lide mine videoer, så har jeg mange flere i støbeskeen 🙂 

I denne video om mySewnet programmerne, vil jeg arbejde i abonnements versionen af mySewnet embroidery Silver. Alle funktioner jeg viser i denne video, findes også i mySewnet Gold og Platinum abonnements og boks versionerne.

Disse videoer er ikke sponsorerede, ud over at jeg i kraft af mit arbejde, har fuld adgang til en forhandler version af mySewnet embroidery.
Jeg laver disse små videoer i min fritid og får ikke noget for det. Jeg har derfor begrænset mulighed for at hjælpe, men håber videoerne kan tale for sig selv.

I denne video i min videoserie om mySewnet broderiprogrammer arbejder jeg i abonnements udgaven af “Silver” program. Alle funktioner jeg viser i videoen, findes også i mySewnet Gold og Platinum abonnements og boks udgaverne. Jeg arbejder videre med “Encore” funktion, hvor jeg denne gang bruger knaphuller, som jeg indsætter med forskellig rotation

Du kan abonnere på mySewnet embroidery programmerne her eller få rabat på et årsabonnement hos din forhandler

Se de tidligere videoer i denne serie her

De bedste broderi hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder