Quiltemellemfoer du kan købe hos mig

Efterhånden som jeg har quiltet mange skønne tæpper, har jeg fået nogle mellemfoers favoritter, som jeg nu har mulighed for at tilbyde dig i forbindelse med, at jeg quilter dit tæppe.

Type   Indhold og beskrivelse Bredde Vægt pr m2 Krymp Pris
Hobbs Heirloom 80/20 vat – ubleget Hobbs Heirloom® Premium 80/20 Bomuld/Poly er lavet af en blanding af 80 % ubleget bomuld og 20 % fin polyester. Kombinationen af let nålefiltning og en let “resin bonding” i produktionen af vattet, giver det en enestående styrke og holdbarhed. Tæt quiltning giver et fladt udseende med lavt loft, mens mere mellemrum mellem quiltelinjerne giver et lidt højere loft.

Hobbs Heirloom® Premium 80/20 Bomuld/Poly er et af de mest populære mellemfoer og det er der god grund til. Det giver mere loft og mindre vægt end traditionelt bomuldsvat, er holdbart og kan maskinvaskes på skånsomt program med lav centrifugering og er velegnet til en række forskellige tæpper, som brugstæpper, børnetæpper, bordløbere, dækkeservietter, vægophæng.

244 cm   3-5% 120 kr/meteren
SORT Hobbs Heirloom 80/20 vat  Identisk med ovenstående Hobbs Heirloom 80/20 vat – ubleget, blot sort, der gør den perfekt til mørke tæpper 274 cm   3-5% 125 kr/meteren
Hoobs Poly-Down Hobbs Poly-Down Batting er lavet af meget fin, hvid polyester, som gør det muligt for dette mellemfoer at give en blød fornemmelse og en dejlig drapering.

Hobbs Poly-Down Batting er “bonded” for at give ekstra holdbarhed og modstå migration, det er ikke-allergifremkaldende og bevarer sit loft.

Genstande fremstillet med Hobbs Poly-Down Batting kan maskinvaskes – det anbefales, at tæpper vaskes skånsom og i koldt vand, uden kraftig centrifugering.

Genstande lavet med Hobbs Poly-Down Batting kan også tørretumbles – igen, anbefales en lav varmeindstilling.

305 cm 100 g/m2 Ingen 110 kr/meteren
Simply Bamboo Simply Bamboo er 100% ubleget bambus, fremstillet uden brug af kemikalier.

Et superblødt mellemfoer med gode varmeegenskaber.

Producenten anbefaler, at tæpper quiltet med Simply Bamboo, maskinvaskes på skånsomt program med mild vaskemiddel og lav centrifugering med efterfølgende nænsom tørretumbling eller ligge tørring, umiddelbart efter quiltningen, for at undgå at olie fra bambusfrø sætter små mærker.
Dette giver samtidig tæppet et smukt antik look

244 cm 113 g/m2 Under 5% 145 kr/meteren
Thermolam fra Vlieseline   “Low-loft” mellemfoer i meget tæt 100% polyester. Gode varme- og kuldeisoleringsegenskaber gør det ideelt til grydelapper, bordskånere, “hot-wraps” og lignende og vattets stabilitet, gør det ideelt til tasker mm 90 cm 180 g/m2   75 kr/meteren

 

Du er selvfølgelig stadig velkommen til selv at medbringe dit mellemfoer, så længe det er minimum 20 cm bredere og 20 cm længere end din top 🙂 
– OBS jeg quilter IKKE på forvasket mellemfoer – det kan være ustabilt og gøre, at min quiltning ikke lever op til hverken dine eller mine forventninger

De bedste quilte hilsner 😀

Lone