Sådan vil jeg gerne modtage din top

Sådan vil jeg gerne modtage din top og bagside:

  • Jeg vil gerne have din top, bagside og evt. mellemfoer hver for sig og ikke samlet som en sandwich – Mellemfoeret, kan du købe hos mig, hvis du ønsker det.
  • Bagsidestoffet skal være MINDST 15 CM STØRRE end toppen PÅ ALLE FIRE SIDER eller 30cm bredere og 30 cm længere end din top. Se længere nede, hvordan du kan øge din bagside
  • Kommer du selv med mellemfoer, skal det være mindst 10 cm større end din top PÅ ALLE FIRE SIDER eller 20 cm bredere og 20 cm længere end din top. Se længere nede, hvordan du evt. kan øge dit mellemfoer. Du kan alternativt købe mellemfoer af mig i forbindelse med indlevering.
  • ALT pap skal være fjernet, hvis du har syet over pap – jeg forsøger, men kan ikke love, at jeg opdager ikkefjernet pap
  • VIGTIGT! Hvis toppen er syet over pap, skal ALLE kanter være foldet ud og strøget glatte og det yderste sømmerum skal være syet sammen eller du skal have syet en stikning i sømmerummet hele vejen rundt om toppen, så der ikke er ”løse” sømrum, min quiltefod, kan få fat i.

Prøven jeg bruger, har jeg syet til lejligheden. Den er heldigvis ikke repræsentativ for de toppe jeg har modtaget til quiltning, men en samling af nogle af de udfordringer der kan være med en top.

  • Er der mange sømmerum langs kanten af din top, er det en stor fordel med en holdestikning hele vejen rundt
  • Har du borter på din top, så mål toppen flere steder, for at beregne længden af borten. Sætter du en ikke afmålt bort til en kant med mange sømme, risikere du, at din bort bliver for lang og jeg vil ikke kunne undgå, at der kommer folder, når jeg quilter
  • Velstrøjet – jeg har ikke mulighed for at stryge din top, men forsøger selvfølgelig at glatte den så godt jeg kan, når jeg spænder op

Indlevering af toppe, sker som udgangspunkt i Stof og Sy i Skanderborg i forbindelse med jeg er på arbejde.
Da jeg ikke er på arbejde på bestemte tidspunkter, er det vigtigt, at vi aftaler et tidspunkt, så du ikke kører forgæves.

Det er også muligt, at indlevere tæpper til quiltning, efter nærmere aftale, i Viborg – hold øje med næste mulighed for indlevering i Viborg øverst til højre på hjemmesiden

Bor du i Horsens eller Viborg området, kan vi aftale, at jeg afhenter dit tæppe hos dig.
Jeg har IKKE mulighed for indlevering af tæpper på min privat adresse.

Mellemfoer
Du bestemmer selv om du vil komme med mellemfoer eller købe af mig. Se hvilke mellemfoer typer jeg kan tilbyde i prislisten.
Hvis du selv kommer med mellemfoer, skal det være mindst 10 cm større end din top PÅ ALLE FIRE SIDER eller 20 cm bredere og 20 cm længere end din top.

Skal du øge dit mellemfoer eller vil du gerne bruge nogle af dine rester, viser jeg her, hvordan jeg normalt gør

Bagsidestof
Pt. har jeg ikke mulighed for at tilbyde bagsidestof, så det skal du selv komme med.
Bagsidestoffet skal være MINDST 15 CM STØRRE end toppen PÅ ALLE FIRE SIDER eller 30cm bredere og 30 cm længere end din top. Er bagsidestoffet mindre end 15 cm større på alle fire sider, kan jeg i nogle tilfælde, mod et tillæg, sy en hjælpestrimmel på, så stoffet bliver stort nok. Se prisen for dette i prislisten.

Skal du øge din bagside, kan jeg anbefale dig at se hvordan min favorit måde at gøre det på her.
Du finder udregnings skemaet her