Sådan vil jeg gerne modtage din top

Sådan vil jeg gerne modtage din top:

  • Velstrøjet – jeg har ikke mulighed for at stryge din top, men forsøger selvfølgelig at glatte den så godt jeg kan, når jeg spænder op
  • ALT pap skal være fjernet, hvis du har syet over pap
  • VIGTIGT! Hvis toppen er syet over pap, skal ALLE kanter være foldet ud og strøget glatte og det yderste sømmerum skal være syet sammen eller du skal have syet en stikning i sømmerummet hele vejen rundt om toppen, så der ikke er ”løse” sømrum, min quiltefod, kan få fat i.
  • Jeg vil gerne have din top, bagside og evt. mellemfoer hver for sig og ikke samlet som en sandwich. 

Jeg har samlet mine ønsker til modtagelse af tæpper i denne video.
Prøven jeg bruger, har jeg syet til lejligheden. Den er heldigvis ikke repræsentativ for de toppe jeg har modtaget til quiltning, men en samling af nogle af de udfordringer der kan være med en top.


Mellemfoer

Du bestemmer selv om du vil komme med mellemfoer eller købe af mig. Se hvilke mellemfoer typer jeg kan tilbyde i prislisten.
Hvis du selv kommer med mellemfoer, skal det være mindst 10 cm større end din top PÅ ALLE FIRE SIDER eller 20 cm bredere og 20 cm længere end din top.

Skal du øge dit mellemfoer eller vil du gerne bruge nogle af dine rester, viser jeg her, hvordan jeg normalt gør

Bagsidestof
Pt. har jeg ikke mulighed for at tilbyde bagsidestof, så det skal du selv komme med.
Bagsidestoffet skal være MINDST 15 CM STØRRE end toppen PÅ ALLE FIRE SIDER eller 30cm bredere og 30 cm længere end din top.. Er bagsidestoffet mindre end 15 cm større på alle fire sider, kan jeg i nogle tilfælde, mod et tillæg, sy en hjælpestrimmel på, så stoffet bliver stort nok. Se prisen for dette i prislisten.

Skal du øge din bagside, kan jeg anbefale dig at se hvordan min favorit måde at gøre det på her