Sjov og anderledes onsdag

Del gerne dette indlæg

Sidste onsdag var en spændende, sjov og anderledes dag.

Jeg startede kl. MEGET tidlig, for sammen med mine skønne kolleger, at ønske Lene til lykke med fødseldagen.
Vi havde ryddet undervisnings bordene, så vi kunne være sammen, men stadig sidde med god afstand til hinanden.


Det var så hyggeligt, at vi alle kunne være samlet – det er vi nemlig næsten aldrig og at vi kunne give Lene den fødselsdags gave vi har brugt de sidste par måneder på at sy til hende.
Behøver jeg at sige, at hun blev ufattelig glad for vores indsats?

Efter endt morgenkaffe, skulle jeg ud på en noget anderledes “turné”.
Jeg havde efterhånden fået quiltet rigtig mange tæpper, men på grund af den situation vi er i lige nu, har mine kunder ikke kunnet hente tæpperne. Jeg havde derfor besluttet mig for at udnytte det gode vejr til en “Tour-de-bagagerums-aflevering” af tæpperne.

Heldigvis var alle hjemme og med på idéen, så jeg begav mig ud på en længere tur og fik afleveret disse smuksakke

Selvom mine kunder ikke har kunnet hente deres tæpper, har de kunnet følge lidt med undervejs. Jeg har nemlig løbende sendt dem billeder, mens deres tæpper var på quilterammen, så de har kunnet få en fornemmelse af det færdige resultat

Alle tæpperne er jo særlige, men dette gjorde et ekstra stort indtryk. Det er nemlig startet af modtagerens oldemor for mange år siden, opbevaret af bedstemor og færdiggjort som en eksamensgave af mor og nu quiltet af mig. Det var virkelig en spændende opgave og historie

På min vej, kunne jeg nyde at mange flagede for mig (eller også var det for dronningen?)

og jeg nød min frokost i disse fantastiske omgivelser

Jeg fik også afleveret en dejlig masse tæpper til Mødrehjælpen. Toppene har jeg ikke syet, men jeg har nydt at quilte dem

Du kan se flere detalje billeder og billeder af nogle af de smukke bagsider her

De bedste forårs quilte hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller 

En kommentar til “Sjov og anderledes onsdag”

Der er lukket for kommentarer.