Skal jeg hente dit tæppe til quiltning?

Del gerne dette indlæg

Lige nu kan jeg tilbyde at hente dit tæppe hos dig, uden beregning, hvis du bor i Jylland, nord for Kolding og syd for Limfjorden.
Kontakt mig på inden mandag den 2. november, så laver jeg en køreplan og henter dit tæppe inden for de næste ca. tre uger.

Afhentningen kommer til at foregå på den måde, at vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg kommer til dig med min prøver, så vi sammen kan aftale, hvilket mønster du ønsker. Vi holder god afstand og det plejer ikke tage mere end ca. 10 minutter at vælge mønster, så vi er ikke i samme lokale i ret lang tid. På den måde kan vi begge passe på hinanden og os selv.

De bedste quilte hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller 

4 kommentarer til “Skal jeg hente dit tæppe til quiltning?”

 1. Hej Lone,
  Du ringede til mig ang. afhentning af tæppe til quiltning (både mit og Ingers) og jeg sagde, at vi ville sende til dig mandag.
  Nu har jeg talt med Inger, og vi vil faktisk gerne have at du henter vores tæpper. Jeg lægger mit hos Inger, så du kan få både hendes og mit med samtidig med at du afleverer Ingers tæppe til hende.
  Hvis det kan blive efter den 7.11. vil det passe bedst. Du kan ringe til Inger på tlf. og aftale nærmere.
  Mange hilsner
  Marianne Lauesen

  • Hej Marianne
   Det er bare helt i ordne. Jeg tager kontakt til Inger (jeg har slettet hende tlf. nummer i din offentlige besked)
   Hilsen Lone

Der er lukket for kommentarer.