Gratis online undervisning – tilbehørsomslag til air overlock trykfødder

Del gerne dette indlæg

Som Pfaff overlock ambassadør, har jeg været så heldig at få mulighed for at udforske den fantastiske Pfaff admire air 5000 overlocker og ikke mindst de 10 ekstra tilbehørs dele i de to kits “Nyttesyning” og “Dekoration” 

Efter jeg i sidste uge måtte aflyse al min undervisning på ubestemt til, fik jeg ekstra tid til at “nørde” og sy en masse prøver.
Det er der kommet dette tilbehørsomslag ud af. Jeg blev så begejstret for tilbehørs kitsene, at jeg har besluttet mig for at lave en række gratis online sessioner på min facebook side hvor jeg viser, hvordan de enkelte tilbehørs dele skal bruges – både til det de er beregnet til, men også hvordan jeg har brugt de forskellige tilbehør til andre kreative formål.

Har du lyst til at se med, går jeg “live” første gang på næste torsdag, den 12. november kl. 13.00

– vil du også sy med, kommer her en materialeliste til det jeg har brugt til at sy mit omslag:

Desuden har jeg brugt:

Jeg glæder mig så meget til at komme i gang og til at vise hvad alle de spændende tilbehørs dele kan bruges til og håber du har lyst til at se og sy med.
Har du ikke mulighed for at se med “Live” kommer videoerne til at ligge på min YouTube kanal efterfølgende.

De bedste overlock-strikke hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller 

9 kommentarer til “Gratis online undervisning – tilbehørsomslag til air overlock trykfødder”

 1. Jeg har planlagt i mitt hode å sy ett par slike.
  Har en stor til Husqvarna- maskinene mine.
  Men vil sy en til Pfaff og to til mine to huskylockere.
  Trenger ikke så store der.
  Men om jeg ikke får med meg sending den 12. Kan jeg se det på you tube senere?

  • Hej Ingrid
   Du kan se filmen senere, enten på facebook eller på YouTube. Jeg laver nok også et opslag her, som linker til videoen.
   Størrelsen på omslaget er tilpasset de færdige tilbehørslommer man kan købe hos Pfaff og Husqvarna Viking forhandlere. Jeg har set indstik med forskelligt antal lommer men ikke i forskellige størrelser.
   Jeg vil rigtig gerne se, hvad du får syet, så slå det gerne op på min fb væg eller @kroghkunst på instagram
   Hilsen
   Lone

Der er lukket for kommentarer.