10 år som selvstændig – det skal fejres

Del gerne dette indlæg

Ja det lyder vildt og jeg synes egentlig selv, det var forrige år, jeg sagde mit job op, for at blive selvstændig underviser – men det er altså 10 ÅR SIDEN, eller rettere det var 10 år siden i onsdags, den 1. juli.

Jeg fejrede mig selv på dagen, sammen med Steen, med en guidet tur gennem Moesgårds “Pompeji” udstilling og efterfølgende lækker frokost hos Cafe Noisette i Skanderborg

og et par nye støvler…….

Da vi kom hjem, stod der den fineste buket på trappen – en sød hilsen fra mine forældre.

Det var en skøn måde at fejre mit jubilæum på, men jeg kunne ikke have gjort det uden alle mine skønne kursister og kunder.
Derfor har jeg lavet en række jubilæums tilbud. Mere om dem længere nede.

Jeg ved godt jeg er ved at være (halv)gammel, for jeg står bare og sige “hvor blev de 10 år af?”, men når jeg så ruller ned igennem min Instagram side, kan jeg jo godt se, at jeg har fået en masse skønne oplevelser i de 10 år der er gået.

Nogle ting har jeg holdt ved i alle 10 år, blandt andet mit fantastiske samarbejde med Stof og Sy, hvor jeg underviser, optager video og vores online strikke – og sycaféer, deltager i messer, strikker modeller og hjælper til, hvor jeg kan.
Jeg nyder, at være i butikken, sammen med Lene, min skønne kursister og fantastiske kolleger. 

En anden ting, jeg har holdt ved i alle 10 år, er mit samarbejde med Pfaff. Jeg startede som “Sewing Star” og er nu blevet udnævnt til “Pfaff ambassadør” og glæder mig til vores fremtidige samarbejde.

Noget af det jeg startede med, men har måtte stoppe med i løbet af de 10 år, er mit gode samarbejde med FOF i Horsens. Jeg stoppede ikke af lyst, men fordi jeg ikke længere kunne få min hverdag til at passe sammen med aftenundervisning

Gennem en årrække, skrev jeg artikler til Dansk Patchwork forenings blad “Kludemagasinet”. Disse artikler er i øjeblikket på pause, men lur mig om ikke jeg igen, får gang i tastaturet og får afleveret nogle nye artikler.

Som noget helt nyt, begyndte jeg får et par år siden, at quilte professionelt. JEG ELSKER DET. Det er så bekræftende, at spænde kunders fantastiske håndearbejde på quilterammen og så se, hvordan quiltningen tilføjer endnu en demension til det smukke arbejde.

Hvad skal fremtiden bringe? Ja det er jo et godt spørgsmål, men som tingene ser ud nu, så fortsætter jeg i samme spor og starter kurser op igen fra uge 32 hos Stof og Sy.
Det er både kendte og nye kurser. Blandt andet skal jeg afholde to nye patchwork kurser.

På det første kursus følger vi trenden og sy patchwork af brugt tøj (med minder?), der skæres til enkle geometriske figurer og syes sammen til flotte mønstre og til sidst quiltes.
Alle kan være med på dette kursus – uanset patchwork erfaring.

Det andet kursus er lidt mere “nørdet”. Det er et applikations kursus, hvor jeg vil vise effekten af forskellige specialtråde, hvordan de bruges og hvordan maskinen skal indstilles.

Har du lyst til at deltage i et eller begge kurser, kan du læse mere om det, ved at klikke på linksene. Tilmelding foregår direkte til Stof og Sy.

Noget jeg gerne vil gøre mere i de næste 10 år er, at besøge lokale patchwork foreninger og fortælle om mine erfaringer, undervise i patchwork syet med maskine, applikation, lukkekanter og quiltning. 
Kontakt mig endelig, hvis din forening kunne tænke sig at få besøg af mig.

 

For at fejre mit jubilæum yderligere, giver jeg op til 50% Jubilæums rabat på quiltning af tæpper

Jeg giver 25% rabat for quiltemønstre i kategori A og B, 35% rabat på mønstre i kategori C og D og 50% på alle andre quiltemønstre. Se alle quiltemønstrene her

Vil du selv quilte dit tæppe, men har du ikke lyst til at kravle rundt på gulvet med spraylim eller hundredevis af sikkerhedsnåle, rier jeg dit tæppe med store sting til Jubilæums pris på kun 250,- pr tæppe.

Er du interesseret i at få quiltet eller riet dit tæppe til Jubilæums pris, skal du kontakte mig og få udstedt et Jubilæums bevis senest den 15. juli 2020. 
Det med småt:

 • Beviset gælder til alle rabatterne, så du skal ikke bestemme mønster, før du indlevere dit tæppe.
 • Du kan indlevere op til tre tæpper på dit bevis.
 • Aftale om indlevering skal være truffet senest den 31. december 2020 (indlevering skal som udgangspunkt ske på et aftalt tidspunkt hos Stof og Sy i Skanderborg)

og det hele startede en nytårsaften, da jeg var knap 2 år og min mormor, med uendelig tålmodighed videregav sin kærlighed til håndarbejde. Tusind tak for din inspiration og vores mange hyggelige timer sammen med vores fælles interesse.

De bedste jubilæums hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller 

3 kommentarer til “10 år som selvstændig – det skal fejres”

 1. Hej Lone.
  Det er ikke til at forstå at det er 10 år siden, jeg kan godt huske at du snakkede om at starte op som selvstændig, det var på et Sewing Star møde vi var til.
  Man må sige at du har udlevet din drøm. God vind fremover.
  Hjertelig tillykke med de 10 år 🇩🇰🌹
  Hilsen Kirsten.

  • Tusind tak Kirsten
   Jeg kan også godt huske det Sewing Star møde. Dem savner jeg virkelig.
   Jeg er så glad for, at jeg tog chancen og blev selvstændig, det har givet så mange gode oplevelser i de 10 år.
   Hilsen
   Lone

Der er lukket for kommentarer.