Mostergaver til min skønne niece

Del gerne dette indlæg

I lørdags blev min skønne niece konfirmeret og heldigvis fik jeg mulighed for at lave nogle “mostergaver”

Den ene er jeg speciel glad for resultatet af.
Da hendes mor i sin tid blev gift, fik jeg stofresterne fra brudekjolen. Jeg har brugt lidt af stoffet, men har stadig en del tilbage, så jeg spurgte Silje om hun var interesseret i en taske til den store dag – det var hun heldigvis og der gik ikke lang tid, før hun sendte et designforslag.

Hun fik også selv lov til at bestemme, hvilket af de forskellige stoffer, der skulle yderst og hvad der skulle være for. Hun ville rigtig gerne have blonden på ydersiden, men uanset, hvad jeg gjorde, var der kun nok til den ene side.

Heldigvis fandt jeg et smukt motiv på mySewnet Library, der matchede blonden, jeg kunne brodere på den anden side. Det tog lang tid at brodere, men det var virkelig tiden værd

Jeg syede blonden fast til bundstoffet med perler – på samme måde syede jeg enkelte perler i nogle af blomsterne i broderiet.
I bunden broderede jeg en særlig hilsen fra mig til Silje, så hun altid vil kunne huske, i hvilken anledning hun har fået tasken og af hvilket stof den er syet.

Den anden “mostergave” var, en af mine “faste” gaver til familien, nemlig en mappe til opbevaring af minder fra den store dag. Konfirmandens mor ville gerne have kirken (en kirke) på forsiden. Jeg grublede over hvordan jeg kunne gøre det. Jeg kunne ikke finde færdige broderier af kirker, jeg syntes passede, så jeg måtte selv i gang.

Jeg prøvede først med et billede af kirken, men jeg kunne ikke få et pænt og enkelt broderi ud af det.

På kirkens hjemmeside, fandt jeg en lille bitte tegning

Selv om mySewnet embroidery Express Design er god, så kunne den ikke få et brugbart broderi ud af den lille tegning. Heldigvis kunne Steen trylle i Photoshop, så tegningen blev bedre og så god, at jeg kunne lave et brugbart og efter min egen mening flot og stilrent broderi af kirken

Se her hvordan jeg brugte tegningen til at skabe broderiet af kirken i mySewnet embrodery Gold og Platinum

Siljes yndlingsfarve er blå, så det blev den gennemgående farve i mappens broderier

Den lille blomst er fra mySewnet Library – jeg har ændret farverne, så den ligner en Forglemmigej 

Folk griner altid af, at jeg samler på (tomme) chokoladeæsker, når de kommer i min systue. Jeg bruger æskerne til at opbevare skårne patchwork stykker, men i dette tilfælde, blev en chokoladeæske brugt som størrelsesguide 😉 så tasken fik den helt rigtige størrelse Silje ønskede sig

De bedste moster hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller 

Skriv en kommentar