Ny cykeltaske til mig

Del gerne dette indlæg

Efter mere end 20 år, er jeg begyndt at cykle igen – og jeg nyder det!!!

Indtil nu har jeg haft min pung, telefon og briller (ja jeg er blevet gammel siden jeg sidst cyklede og har brug for briller 😉 ) i lommerne på min vinterfrakke, men nu er foråret på vej og jeg kan ikke have det hele i lommerne på mine andre jakker. 

Jeg kunne selvfølgelig sy en jakke med store lommer, men en lettere løsning var det trods alt, at sy en ny taske til formålet.

Stof og Sy er netop begyndt at forhandle, nogle få, ByAnnie mønstre og “Snapshot” passede lige i størrelsen til mit behov.

Stoffet har jeg haft på lager. Det har ventet på det rigtige projekt og jeg synes det kommer helt til sin ret her.

ByAnnie mønstrene er virkelig fantastiske. ALT er beskrevet og der er mærker til alt, så efterhånden som jeg fik skåret stoffet – det var faktisk den største opgave, blev de små sedler fra mønstret sat på

så jeg til sidst havde brugt alle de små sedler og havde fuldstændig styr på alle delene

Det første jeg skulle forberede var stropperne og da jeg skulle sy forstærknings kryds var laser stregen i min icon 2 en kæmpe hjælp

Tasken kan åbnes, så der kan være større ting i den, den holdes lukket med skjulte magneter. Jeg var lidt tvivlende på, hvordan det ville gå at sy dem i, men vejledningen var perfekt, så ingen grund til bekymring 

På bagsiden er en lille lynlåslomme

Jeg havde ikke helt læst syvejledningen, så jeg troede lommen skulle uden på og havde forberedt det fineste farvekoordinerede Kaffe Fassett stof – men det ser da også meget godt ud indvendig i lommen

Foeret er min pink signatur foer, med en smart lomme med elastik kant, så der kan holdes styr på småtingene i tasken. På den ene side af foeret huskede jeg at skrive, at det var mig, der har syet tasken 😉 

Nå ja og det bedste af det hele – den er farvekoordineret med min cykelhjælp…………..

 

De bedste weekend hilsener 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller