Mini bingo

Del gerne dette indlæg
Jeg har leget “mini”-bingo i dag 😄

Jeg manglede en oversigt i 100% af alle de skønne “Mini” designs i min icon 2. Jeg har ledt, men kunne ikke finde en, så nu har jeg selv lavet den ved at “flyve” ✈️ alle designsene (15 ad gangen) til mySewnet programmet, hvor jeg arrangerede dem i en 150X240 ramme og printede ud i 100%. 

Mine 100% mini-designs har jeg derefter limet ind på kopier fra desingbogen, så jeg nu har en handy oversigt, der gør det let at finde et passende broderi i den rette størrelse 😃
 
 
 
Kunne du tænke dig at lave din egen 100% oversigt, kan du downloade PDF’er af broderierne her (OBS! for at få den rigtige størrelse, skal du printe ud i 100% UDEN nogen form for tilpasning af størrelse)
 
 

De bedste broderi hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller