#BAL2021 august

Del gerne dette indlæg

August har for mig altid været forbundet med gyldne farver, høst og solsikker.

Jeg tager derfor udgangspunkt i solsikker og gyldne farver i denne måneds broderi-a-long. Solsikkerne skaber jeg med den nye Wizard “Spiro”, der findes i mySewnet Gold og mySewnet Platinum. Spiro skaber spiralbroderi mønstre, der kan varieres i en uendelighed.
Ud over at bruge Spiro Wizarden, bruger jeg også Rediger funktionerne til at fjerene elementer fra SuperDesigns, så de kan fungere som stængler på mine solsikker og jeg deler et eksisterende broderi fra mySewnet Library, så jeg kan placere enkeltelementerne fra broderiet hvor jeg ønsker dem.

Se hele vejledningen her 

Har du ikke mySewnet Platinum, kan du Downloade Basis design til bal2021 her

Vil du se, hvordan du broderer basis designet, viser jeg alle trinene i denne video, samtidig med jeg designer 

Jeg håber du har lyst til at lege med og lave dit eget broderi og gerne poste det på de social medier med #BAL2021 og fik du ikke set de tidligere måneders design, kan du se dem her

 

 

De bedste broderi hilsner 😀

Lone

P.S. Til hvert design skal bruges:
– Mellemfoer på ca. 28*24 cm (jeg har brugt Thermolam)
– Et stykke stof til midten på ca. 20*15 cm
– Fire stykker stof til bort på hver ca. 21*6 cm samt
– To firkanter på 6,5*6,5 cm til ophæng og
– En bagside på ca. 28*24 cm

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller