Indkøbsnet version 2.0 – nu endnu mere “strømlinet”

Del gerne dette indlæg

For nogle måneder siden, lavede jeg en vejledning til indkøbsnet med franske sømme og hanke, der ikke skulle vendes. 

Jeg har siden syet endnu flere net og gjort processen endnu mere “strømlinet”, så jeg nu færdiggør al overlock arbejdet inden jeg fortsætter på symaskinen.
Det har betydet, at jeg har kunnet overlocke en masse net, inden jeg gik videre og syede dem færdig med symaskinen. På den måde spares der tid og i mit tilfælde, kan jeg nøjes med kun at tage én maskine med, når jeg har syet sammen med mine syveninder.

Ændringerne jeg har lavet i forhold til mit oprindelige indlæg og video er disse:

  • Efter at have syet hankene, er de det første jeg sætter på tasken
  • og syr dem fast, samtidig med jeg overlocker kanten i begge ender
  • Herefter syr jeg siderne sammen med overlock, som vist i videoen
  • Tasken er nu overlocket både for oven og langs siderne
  • Nu folder jeg tasken sammen og sy den næste og den næste til jeg har en stak, jeg enten kan tage med til syhygge med syveninderne (og kun medbringe min symaskine), og færdiggøre som vist i videoen, eller jeg kan færdiggøre dem efterhånden som jeg mangler net, eller bare trænger til at sidde ved min symaskine og sy, uden at skulle tænke…..

Jeg håber denne opdaterede vejledning har givet dig lyst til at sy endnu flere net, de kan bruges til så mange ting – også til at pakke gaver ind i, i stedet for “engangs” gavepapir.

Stof, størrelser og øvrigt tilbehør, beskriver jeg i det oprindelige indlæg, det finder du her 

Nettet er syet som en del af mit ambassadør virke for Pfaff Danmark

De bedste syhilsener 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller