Udenfor min comfortzone

Del gerne dette indlæg

Selvom jeg strikker meget, er det faktisk ikke så meget, der er til mig selv – og når det er til mig selv er det som regel i en eller anden variant af grundfarven 💜😜

På Fanø blev jeg dog skubbet noget ud af min comfortzone, da jeg forelskede mig i en gylden bluse hos Önling. Den var faktisk så langt væk, fra det jeg normal strikker til mig selv, at jeg var nødt til at prøve den, for at blive overbevist.

og bortset fra at halsudskæringen var lidt for udringet til min smag, så var jeg forelsket 😍 da jeg så dette fantastiske modelbillede Christel tog af mig 🤣

Nu har jeg jo lidt svært ved at strikke til mig selv lige efter en opskrift – jeg vil gerne gøre det personligt og tilføje et twist af Lone og da et af mine kurser på strikkefestivallen var “detaljer i strik” med Louisa Harding, måtte jeg afprøve nogle af hendes teknikker.

Jeg besluttede mig for at inkorporere snoninger ved raglan udtagningerne, men var ikke sikker på om jeg “bare” skulle have snoninger eller om snoningerne skulle omkranses af en række huller, så min strikkeprøve blev også en prøve i snoning med eller uden huller.  

Resultatet blev med huller og det har jeg bestemt ikke fortrut 😃

Udover snoninger ved raglan udtagningerne, gjorde jeg halsudskæringen mindre med snoninger, ligesom jeg lavede enkelte snoninger i den nederste rib og det ene ærme.

Klar til arbejde i min nye Önling Chloé sweater – med et twist af Lone 😃

De bedste strikke hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder