Gang i quiltemaskinen igen

Del gerne dette indlæg

Efter en lang periode med messeforberedelse til Kreative Dage (det skal jeg nok vende tilbage til inden for de nærmeste dage), har jeg endelig fået tid til at starte quiltemaskinen igen 😃

I dag har jeg denne smuksak på rammen. Toppen er sammen med en stak andre smuksakker, afleveret til gruppen Patchworktæpper til Mødrehjælpen på facebook og nu er jeg gået i gang med at quilte dem, så de kan blive afleveret tilbage og fordelt til Mødrehjælps butikker landet over. 
Det er dejligt at kunne hjælpe med det kæmpe arbejde gruppens administratorer udfører. Har du også lyst til at hjælpe, kan jeg varmt anbefale at melde dig ind i ovennævnte gruppe – du vil blive ligeså hjerteligt 🧡 modtaget, som det quiltemotiv jeg har valgt til tæppet 🧡🧡🧡🧡

De bedste quilte hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder