Min nye “fredagstrøje”

Del gerne dette indlæg

Gennem flere år, har “fredagspigerne” hos Stof og Sy haft ens “fredagstrøjer”, eller ens i den forstand, at vi har haft trøjer i samme tema.

Dette efterår og vinter, har vi valgt at strikke “Helvellyn” i Rowans Valley Tweed af Lisa Richardson. Vi har strikket den samme model, men i hver vores farver.

Min er petroleumsfarvet – lidt uden for min comfortzone, men jeg har fået lidt 💜  ind i den 🙃

I modsætning til opskriften, har jeg strikket min trøje rundt, sikret klippemaskerne med et smal zigszag

og klippet 🙀

Selvom jeg har gjort det en del gange efterhånden, så er det alligevel altid med lidt kriller i maven, jeg sætter saksen i.

Opklipningskanten har jeg skjult bag et bånd

Men inden jeg nåede så langt, hyggede jeg mig i min krog

med morgenkaffen inden for rækkevidde, med at samle masker op til forkant. Det gik som en leg, for af en ukendt årsag, fandt jeg på, at strikke mine klippemasker vrang og på den måde var det superlet at finde det rigtige sted at samle maskerne op.

Med maskerne opsamlet og forkandten strikket, skulle jeg finde knapper. Jeg kunne ikke bestemme hvilken jeg syntes var flottest, så jeg valgte tre forskellige slags.

Det er utroligt, hvad farver kan gøre. Her er et nærbillede af de to borter på min trøje, men hvis du kigger på borterne på de andres trøjer, ser de alle forskellige ud og det kan faktisk være svært at se, at det er det samme mønster vi har brugt og det udelukkende på grund af vores farvevalg.

Og som en rigtig “Lone-ting” har jeg broderet et navneskilt, så jeg kan huske, hvornår jeg strikkede trøjen og i hvilken anledning.

Her er vi så i vores nye fredagstrøjer 😍 – nogle af os har ærmer og en enkelt strikker stadig 🤣 – hun har dog lovet, at hun nok skal blive færdig inden vi skal til Fredericia…

De bedste strikke hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder