Jeg tror lige jeg blev lidt forelsket i går

Del gerne dette indlæg

Altså nu er det ikke fordi Steen skal skiftes ud 😜 men da jeg var til SVP forhandlermøde i går, blev jeg altså lidt småforelsket i de nye overlockere fra Pfaff og Husqvarna Viking 😀

På begge maskiner trådes gribertrådene med lufttryk og indrømmet – det er lettere end at tråde på normal vis 😊 (jeg beklager baggrundsstøjen, men alle var begejstrede og alle legede med de nye maskiner)

og ikke nok med at gribertrådene er lette at tråde, der er også kommet nåletråder, der tråder nålene i et snuptag 👏

nå ja og så en ikke helt uvæsentlig detalje – maskinerne syede som en drøm og “åd” alt fra tyndt organza til kraftig cowboystof.

Selvom det var svært at få armene ned, fik vi også testet de nye trykfodssæt, der kommer til de to nye maskiner og de var bestemt heller ikke dårlige 😊 (Igen beklager fotografen kvaliteten af billederne, men jeg var så begejstret, at jeg ind i mellem havde svært ved at koncernentrere mig om at tage gode billeder og jeg kan se, at jeg har glemt at tage billede af perle trykfoden og bånd foden, til for eksempel skulderbånd. 🙃)

Nu kan jeg ikke huske, hvilke fødder, der kom i hvilket sæt, så her kommer de i vilkårlig rækkefølge

Mega tittekantsfod
Rynkefod til ét lag stof
“Almindelig” tittekants trykfod
Sømstyr, der kan hjælpe med at skære den rigtige mængde stor af, så sømmerummet kommer til at passe, men det kan også indstilles til at skære 28 mm brede strimler, der passer til Inspira Tape binderen
Rullesøms trykfod
Rynke trykfod til sammensyning af to lag, hvoraf det ene bliver glat og det andet rynker
Flotte og jævnt fordelte rynker fra rynketrykfoden
Usynlig oplægnings trykfod
Elastik trykfod

Hvad maskiner og trykfodssæt kommer til at koste, kan jeg ikke huske, men jeg er ret sikker på, vi har både priser og maskiner med på Kreative Dage i Fredericia den 25. – 27. oktober og der vil jeg glæde mig til at vise dem frem på SVP standen 😃 

En anden nyhed vi blev præsenteret for, var nye tilbehørstasker til både Pfaff og Husqvarna Viking og ikke mindst muligheden for at kunne skræddersy sine tilbehørstasker med tilkøbslommer, til lige præcis det tilbehør man har. 
Taskerne er noget større end de tidligere røde tasker, så der er plads til rigtig meget lækkert udsyr 😜

Igen må jeg melde “pas” på prisen, men den er jeg sikker på vi også har klar på Kreative Dage.

OBS! Det jeg har vist her, er endnu ikke på lager, så lad være med at storme ud til din forhandler for at se de nye maskiner og tilbehør, for det er ikke kommet ud til butikkerne endnu og kommer det først i løbet af ca. en måneds tid

De bedste sy hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder

En kommentar til “Jeg tror lige jeg blev lidt forelsket i går”

Der er lukket for kommentarer.