Deprecated: Required parameter $atts follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Deprecated: Required parameter $rml_flatten follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Deprecated: Required parameter $rml_entered follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php:16145) in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php:16145) in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Afsløring! – Årets messe farve er: RØD – Kroghkunst kreativ Syning og Quiltning

Afsløring! – Årets messe farve er: RØD

Del gerne dette indlæg

Ja de fleste havde nok gættet på, at mit messetøj var lilla, men posen blev rystet i år og der kom en ny farve i spil ?.

Jeg har brugt Burda mønster 6451 og planen var oprindeligt, at brodere nogle fede knaphuller ned af stolpen på ryggen. Dels kunne jeg ikke finde de helt rigtige knaphuller og dels kunne jeg ikke rigtig overskue, hvordan jeg skulle få knappet alle de knapper på ryggen selv, hver gang jeg skulle have kjolen på (her bagefter kan jeg jo godt se, at jeg bare skulle lade være med at knappe dem alle sammen op, når jeg skulle i kjolen – men man bliver jo klogere ?), så jeg valgte at sy det meste af ryggen sammen og kun lade et stykke stå åben nederst og øverst, så jeg kunne komme i kjolen.

Inden jeg nåede så langt, havde jeg broderet det store broderi nederst på forstykket.
Broderiet er fra icon og er oprindeligt i nogle skønne efterårsfarver

men da årets tema farve var rød, brugte jeg en masse forskellige røde farver og jeg synes faktisk, det lykkedes mig, at få et flot farvespil i broderiet, selvom der kun er brugt røde farver (desværre kan mit kamera ikke fange de rigtige farver, men farvespillet fremgår)

I icon fandt jeg også broderiet til  lommen. Det er faktisk det samme som den store blomst, bare som outline og derfor ikke så massivt. Broderiet var for stort, men blev skalleret ned, så det passede.

Broderiet midt bag, har jeg lavet i Premier+2 ud af et broderi fra icon. I videoen nedenunder viser jeg hvordan.

Ret tidligt, besluttede jeg mig for at bruge knapper som halskæde. Jeg er så heldig, at jeg har arvet og er blevet givet mange knapper og jeg har rigtig mange røde knapper i min samling og mange af dem har minder, så dem ville jeg gerne bruge. Jeg har trævlet Pinterest igennem for at finde en måde at lave en halskæde på, jeg kunne lide, men fandt ingen, så jeg begyndte at sætte knapper på kjolen med knappenåle og pludselig opstod tanken, at jeg kunne sy dem direkte på kjolen.


Der blev sat rigtig mange knapper på og flyttet rundt og tilpasset, inden de blev midlertidig limet på med en limstift, så jeg kunne pille knappenålene ud og forsigtigt tage kjolen af ginen og sy knapperne fast.

Knapperne med hals måtte jeg sy på med hånden, men de fleste af de flade knapper med gennemgående huller, kunne heldigvis syes på med hjælp fra knapisyningssømmen på min icon ?❤
Jeg er superglad for det færdige resultat, selvom det tog lang tid at sy alle knapperne på.

Det sidste der blev gjort ved kjolen, var at sy nederdelens foer fast til lynlåsen og her kunne icon ikke hjælpe, her måtte jeg have gang i en god gammeldags håndsynål ?

Bæltet har jeg lavet efter Lenes vejledning her

Mit øvrige tilbehør var et par øreringe af lynlås skydere, jeg har fået i gave af en af min mors veninder, der mente, at der stod Lone på dem, da hun så dem ? og en ring af en stor knap. Jeg havde sat et stykke rund elastik gennem hullet på bagsiden af knappen og fordi den var så stor, havde jeg elastikken om to fingre, så den ikke “væltede”.

Tilmeld dig nederst og få direkte besked, næste gang jeg laver et blogindlæg.

Rigtig god sydag
Lone

3 kommentarer til “Afsløring! – Årets messe farve er: RØD”

Der er lukket for kommentarer.