Lidt optimistisk – men jeg nåede det !

Del gerne dette indlæg

I sidste uge faldt jeg for noget lækkert buksestof i uld med tern.
Jeg havde godt nok bestemt mig for IKKE at sy flere bukser, for jeg har ikke givet mig tid til at få et mønster ordentlig tilrettet, men jeg måtte bare eje et par bukser i det stof, mest af alt fordi jeg ville prøve en ny teknik.

Jeg synes jeg har ligget vandret det sidste lange stykke tid, men i går formiddag havde jeg et par timer – hvis jeg vel at mærke skiftede min morgenkaffe i gyngestolen ud med morgenkaffe ved symaskinen ?

Mit gode gamle Onion 4003 buksemønster (? jeg har lige opdaget, at det er udgået?) blev fundet frem og lagt på

Og ja jeg kan lige så godt afsløre det med det samme – ternene kom til at passe sammen ?

Og så ellers i gang med overlockeren og den nye teknik, der i alt sin enkelhed lyder på: spring lynlås og indsnit over og sæt elastik i taljen ! en superlet og meget tidsbesparende teknik ?

Elastikken har en “indbygget” snor, der kan strammes og bindes, så bukserne ikke falder ned…

Da jeg skulle lægge bukserne op, brugte jeg en – i hvert fald for mig sjælden brugt teknik – usynlig oplægning.

Pilen viser oplægningen fra retsiden – det kan jeg vist godt være tilfreds med ?

Og hvad skete der så da jeg kom på arbejde?

De bedste syhilsner

Lone