Nye jeans – der passer!

Del gerne dette indlæg

Jeg tror, jeg har forsøgt mig med at sy jeans 5-6 gange inden for de senere år og hver gang er jeg blevet skuffet. Jeg havde egentlig besluttet mig for, at mit syliv var for kort til buksesyning, men jeg gav det en ekstra chance med “Betty” fra Fibre Mood og syede et par prøvebukser – kønne var de ikke

men effektive, for jeg kunne “flytte” sømme, så de kom til at passe til mig og min krop

Nu har jeg rettet mønstret til efter de rettelser jeg lavede på prøvebukserne og syet endnu et par prøvebukser, denne gang i noget lidt mere “brugbart” stof fra lageret (mor synes de er meget larmende, men jeg synes nu stoffet er flot)

Og hurra de sidder præcis som jeg gerne vil have dem til at sidde 🙂 

Indvendig har jeg kantet alle sømmene med rimelig tæt overlock i en farve, der matcher de røde blomster, så bukserne også er pæne inden i

Udvendig har jeg brugt tre-stings ligeud til at lave flotte jeans stikninger

For at få knappehullet til at sidde lige der, hvor jeg ønskede (og for at prøve det af) har jeg broderet dem med min broderimaskine – fed teknik, jeg bestemt vil benytte mig noget mere af

og nå ja så fik jeg hjælp af en ven, da jeg kom i tvivl om, hvordan det lige var, jeg skulle sy gylp lynlåsen i

De bedste sy hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder