Messetøj Kreative Dage 2022

Del gerne dette indlæg

Ovenpå en fantastisk weekend på Kreative Dage, har jeg nu fået taget billeder af mit messetøj.

Udgangspunktet for mit tøj i år var min “fredagsbluse” eller rettere mit fredagssjal. Som opfølgning på Rowan Yarns “Kidsilk Haze” jubilæum, er udgangspunktet for Stof og Sy pigernes fredagsbluser i år valgfri beklædning i “Kidsilk Haze” og jeg valgte et sjal fremfor en bluse denne gang.

For at sjalet skulle være bekvemt at bære har jeg lavet det til en poncho, ved at sy tre knapper med tilhørerende “knaphuller” ned langs den ene kant

“Knaphullerne” er egentlig beregnet til at sy i toppen af håndklæder, så det kan hænge, men jeg har altså valgt at bruge dem som knaphuller. De er broderet på organza, klippet ud og syet på i hånden – “knaphullerne” er fra mySewnet Library – der er rigtig mange forskellige også i forskellig størrelse

For at den strikkede kant ikke skulle trække sig ved knapperne, havde jeg forstærket den med et bånd at organza

Det holdt forbløffende godt. Jeg havde forventet, at kanten ville rulle, når knapperne er syet fast så langt inde, men kanten lå helt fald og flot hele weekenden

Under ponchoen havde jeg en (overbroderet) spencer. Hele forpanelet var et stort broderi med båndsømme og perler på snor

Broderiet er broderet i sektioner helt tæt op ad hinanden, så det ligner et langt broderi

Den midterste del af broderiet er fra mySewnet Library

Herunder en video af hvordan jeg broderede perlerne på snor

og her en video af hvordan jeg lavede båndbroderiet

Båndbroderiet er båndsømmen fra min Pfaff icon lavet til broderi i “Sequence Creater” og broderiet til perlebroderiet er trensen fra icon fordelt med jævne mellemrum ligeledes i “Sequence Creator”

“Snoren” jeg bruger, er lavet på min Pfaff admire air 5000 på samme måde som vist i denne video

Bagsiden af spenceren havde jeg dekoreret med en “pop-up” blomst fra mySewnet Library “pop-up” blomsten er ligesom knaphullerne broderet på organza, klippet ud og syet fast i hånden

Under spenceren havde jeg en lækker skjorte. Det er ved at være længe siden jeg har syet skjorte, så det var rart med en “ven” da jeg skulle sy ærmeslidsen

Indvendig er alle sømme på både spender og skjorte færdiggjort med den skønneste farve

Tasken til min mobil, visitkort mm. var den jeg lavede, da jeg humpede rundt på krykker

UPS jeg var lige ved at glemme det vigtigste – skoene
Min fod har det meget bedre, men den har stadig udfordringer med “pænt” fodtøj, så alle mine pæne sko var udelukkede – men det gav mig så en undskyldning for at gå på skoindkøb. Efter at have gennemtrævlet samtlige skobutikker i Horsens og Viborg, fald valget på disse “diskrete” flade sko som mine fødder havde det fantastisk i hele weekenden

De bedste messe hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller