Endelig i systuen

Del gerne dette indlæg

Som mange af jer nok allerede ved, har jeg brækket foden. Selv om jeg godt kan komme i systuen, er det besværligt og jeg kan ikke rigtig holde til at have foden ned ret længe – og jeg kan ikke have den opad, når jeg er dernede, så det er ikke meget tid jeg har tilbragt med mine maskiner de sidste seks uger.

Da jeg humper med to krykker, har jeg brugt min bæltetaske, fra sidste års Kreative Dage, til min telefon.
Nu skulle jeg så i går op og holde mit første kursus og ville iklæde mig en kjole (det eneste, udover de shorts, jeg har “boet” i de sidste seks uge”, jeg kan få ud over min støvle). Der er ikke lommer i kjolen og bæltetasken ville se dum ud, så jeg skulle have fremstillet en ny telefontaske.
Det har jeg så brugt nogle dage på (i små intervaller – det skulle være så sundt med intervaltræning :)) at få syet og jeg er vild med resultatet.

Jeg startede med at lave hanken – eller retter snorene til hanken. De er lavet med en 2-trådet rullesøm på min overlocker. Jeg har brugt TO broderitråde i undergriberen, for at få et kraftigere look og en almindelig sort overlock tråd i nålen

Det var ret sjovt og jeg kunne ikke vælge, hvilken farve jeg skulle bruge til hank, så det tog lidt overhånd – men hvem ved, måske skal jeg lave flere tasker eller bruge det som gavebånd til en kreativ veninde 

Forsiden af tasken er lavet i et stykke stof, der matchede kjolen (sjovt nok lilla…)
Jeg har brugt Thermolam som foer. Jeg brugte kun et lag, men jeg skulle have brugt to, så var tasken blevet mere stabil, men det fungerer.
Jeg har brugt min dæksømsmaskine og en kædesøm – igen med to tråde i griberen til at lave dekorationen på forsiden

Jeg samlede 5 snore til hank og “beklædte” dem med perler og knuder, så det blev en samlet hank. Hanken blev syet ind i mellem foer og forside, så den sidder godt fast. Da tasken var vendt med rette ud, broderede jeg en “Towel Topper” fra mySewnet Library på som “knaphul”

Knapperne er “fra lagret” og tasken fungerede perfekt

 

De bedste humpende hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller