Store hjemmelavede gave weekend

Del gerne dette indlæg

Sidste weekend var store-fest-weekend og også store-hjemmelavede-gave-weekend

Jeg var inviteret til stor fødselsdag hos to helt særlige mennesker – min søde kollega og min fantastiske onkel og begge skulle have hjemmesyede og personlige gaver.

Min “standart” gave til familien er en broderet mappe, til at gemme minder fra den store dag, den havde jeg lovet også at lave til min onkel

Derudover havde jeg syet et tæppe af vores gamle cowboybukser og quiltet det med fleecebagside

fordelen ved fleece bagside er, at man ikke nødvendigvis behøver at sy lukkekant på – fleecen skal bare skæres ren efter quiltning (jeg havde syet en overlocksøm hele vejen rundt om toppen, inden jeg quiltede, så den ikke trævlede)

jeg havde også broderet “label” inden quiltning

Min søde kollega ønskede sig sommerfugle. Efter en del tid i tænkeboks, endte jeg på en taske, syet i gamle cowboybukser (ser men et tema her???) dekoreret med sømme fra min icon og et broderi med det nye Embellishment Atatchment apparat, med garn, perler og sommerfugle. Broderiet er testsyet og brugt på min nederdel, se det her

Jeg brugte lacerstregen, da jeg skulle sy båndsømmene og aldrig har mine båndsømme været så lige

Hankene satte jeg på med selespænder, så de kan reguleres i længden efter behov

Bagsiden af tasken har fået en lomme, flydesømme og et broderi

Foeret er quiltet med sommerfugle og udstyret med masser af baglommer

Det var en skøn stak gaver, jeg kunne aflevere til glade modtagere

og nu mangler jeg bare at rydde bunken af overskudsbukser op – eller finde på nye cowboy-genbrugs-projekter

De bedste fødselsdags hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller