Mandags/fredags bluse og ny nederdel

Del gerne dette indlæg

Vi har gennem de senere år haft en hyggelig tradition med fredagsbluser i Stof og Sy. Da ikke alle er på arbejde om fredagen, er konceptet blevet udvidet til også at være om mandagen. 
Vi vælger en en fælles opskrift, garn, eller farve og så strikker vi hver vores. I år var både garn og opskrift fælles, mens farvevalget var vores eget. Vi strikkede i en lækker hør/silke/bomuld “Mare” fra Lana grossa. 

Her kan du se de fleste af mine skønne kolleger i deres versioner

Til blusen har jeg syet en ny nederdel. Mønstret er det samme jeg brugte til efterårets messetøj. 

Broderiet har jeg selv designet

Broderiet har jeg selv designet, se her, hvordan jeg har tilføjet garn og perlebroderi i mySewnet embroidery Platinum

Du kan downloade broderiet uden garn og perler her Embelishment broderi med bladeExported 

Det gik overraskende let med at huske, hvordan jeg skulle bruge embellishment aparatet, men jeg måtte have fat i det tunge værktøj, da jeg skulle knuse de yderste perler, så jeg kunne trække enden af perlesnoren om på bagsiden og binde en knude

Den lynlås kan jeg vist godt være tilfreds med 

og nå ja, så har jeg jo lovet at fortælle hvorfor der er små sommerfugle, der hvor der er.

Normalt, når en kursist laver en fejl, så er mit svar “der sætter du en blomst”. Jeg satte så sommerfugle i stedet, der hvor jeg lavede fejl

Mens jeg broderede, fik jeg lavet en fold, så jeg var nødt til at at klippe det grønne garn over – det var første “blomst”, så ville jeg lige teste, hvor skarp min opsprætter var – den var MEGET skarp, så det resulterede i placeringen af den anden “blomst” 

og for at kamuflere de to “blomster”, valgte jeg at sætte endnu flere på, så det ikke så helt så tydeligt ud, at jeg havde forsøgt, at skjule mine fejl…

Jeg er sikker på, jeg vil komme til at elske både min bluse og min nederdel i den kommende sommer

De bedste broderi, sy og strikke hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller