#BAL2021 februar – hjerternes måned

Del gerne dette indlæg

Februar er hjerternes måned og det er også det jeg har taget udgangspunkt i i denne måneds #BAL2021 bidrag.

Jeg viser forskellige måder at udnytte SuperDesigns på og ændre stingtyper. Jeg bruger nogle af de forskellige rammetyper og ændre også på dem – i det hele taget bruger jeg “højre-klik” mulighederne rigtig meget i denne vejledning, som jeg slutter af med at vise, hvordan det ser ud, når man vælger at brodere med en tvilligenål.

Alt dette findes i mySewnet Silver. I mySewnet Platinum slutter jeg af med at lave en baggrunds quiltning i Quilt Block Create.

Se hele vejledningen her under

Har du ikke mySewnet Platinum, kan du Downloade Basis design til bal2021 her

Denne gang har jeg været smart – synes jeg da i hvert fald selv….. Jeg har skåret papstykker, der passer i størrelserne til det stof jeg skal bruge til basis designet. Så behøver jeg ikke stå og måle hver gang – ret smart, hvis jeg selv skal sige det.

Vil du se, hvordan du brodere basis designet, viser jeg alle trinene i denne video, samtidig med jeg designer 

Jeg håber du har lyst til at lege med og lave dit eget broderi og gerne poste det på de social medier med #BAL2021 og fik du ikke set januars design, kan du se det her

De bedste broderi hilsner 😀

Lone

P.S. Til hvert design skal bruges:
– Mellemfoer på ca. 28*24 cm (jeg har brugt Thermolam)
– Et stykke stof til midten på ca. 20*15 cm
– Fire stykker stof til bort på hver ca. 21*6 cm samt
– To firkanter på 6,5*6,5 cm til ophæng og
– En bagside på ca. 28*24 cm

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller