En lækker model

Del gerne dette indlæg

Så I den lækre model jeg havde strikket til gårsdagens online strikkecafé hos Stof og Sy?

Modellen er strikket i det lækreste “Mary´s Tweed” fra Lana Grossa i et meget let snoningsmønster i halvpatent – ingen grund til panik, snoningen opstår ved at strikke to masker sammen et sted og lave en ny maske et andet sted, så det var virkelig ikke nær så kompliceret, som det lød eller så ud til på billedet.

De fleste ved vel efterhånden, at jeg helst lader min Pfaff icon, gøre så meget som muligt for mig – det gælder også, når jeg skal sy strik sammen.
Jeg har kodet en “sy strik sammen” søm, så jeg hurtigt kan finde de rigtige indstillinger, som er en almindelig zig-zag 1,5mm bred og med en stinglængde 6mm.
Jeg har fundet ud at, at det fungere bedst for mig, hvis jeg sænker trykfodstrykket en hel del. Så synes jeg ikke jeg har problemer med, at strikket trækkes “langt” og kommer til at “bufle”, når det er syet sammen.Jeg samler strikket med Wonder Clips og syr lige indenfor den yderste kantmaske


Til sidst damper jeg sømmene, så de bliver flade og pæne. Til den her lille bluse, brugte jeg min lille bitte presse pølse


Kunne du tænke dit at se hele online strikkecafeen, så kig med her

De bedste sammensynings hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller