Deprecated: Required parameter $atts follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Deprecated: Required parameter $rml_flatten follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Deprecated: Required parameter $rml_entered follows optional parameter $rml_lightbox_groups in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 16145 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php:16145) in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php:16145) in /customers/f/e/e/kroghkunst.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Og nu med udendørs fotostudie – Kroghkunst kreativ Syning og Quiltning

Og nu med udendørs fotostudie

Del gerne dette indlæg

På baggrund af de tider vi pt. lever i, er al min undervisning aflyst og jeg er derfor ikke i Stof og Sy i åbningstiden, hvor jeg normalt modtog og afleverede tæpper til quiltning.

Derfor besluttede jeg som tidligere nævnt at aflevere de tæpper jeg havde liggende og samtidig hente nye tæpper, på, hvad der endte med at blive to afleverings/opsamlingsrunder, dels forrige fredag og igen i tirsdags.

Men inden jeg kunne aflevere de quiltede tæpper, skulle jeg have dem fotograferet og endelig havde jeg fået mulighed for at etablere det fotostudie jeg så brændende har ønsket mig. 
Vi har nemlig fået overdækket vores terrasse, så med hjælp af et par øskner, en gardinstang, en masse bulldog klemmer og et stort stykke stof på fliserne, så tæpperne ikke blev snavsede, har jeg nu mulighed for at tage billeder af de quiltede tæpper, uden Steen behøver få ondt armene af at holde dem. 

Tæppet her er maskinesyet og håndapplikeret. Kunden ønskede en helt enkel quiltning, så jeg har håndquiltet rundt om applikationen og og gentaget quiltningen i de “ensfarvede” felter

Dette kæmpe tæppe er håndsyet. Det er en gave til en biolog, så quiltemotivet er blade, quiltet med grøn tråd

Dette utrolig smukke tæppe er håndsyet af rester med hvide felter med maskinapplikerede blomster

Quiltetråden er hvid og bagsiden sort, så motivet ses smukt og tydeligt på bagsiden

Jeg fik også afleveret de tre tæpper til mødrehjælpen, jeg har quiltet. Toppene er syet af dygtige donorer og indleveret Mødrehjælpsgruppens koordinator 

På min tur, fik jeg også hentet tæpper, der nu er på vej under quiltenålen. Jeg er allerede godt i gang og synes det er fantastisk at se alle de smukke tæpper, jeg får i min varetægt, ændre karakter efterhånden som de bliver quiltet

Tæpperne jeg har hjemme i øjeblikket, forventer jeg at aflevere i løbet af de næste to-tre uger, så har du et tæppe du gerne vil have quiltet, vil jeg tilbyde at hente det, uden beregning, hvis du bor i Jylland, nord for Kolding og syd for Limfjorden.
Kontakt mig inden fredag den 27.november, så laver jeg en køreplan og henter dit tæppe inden for de næste to-tre uger.

OBS! tæpper jeg henter i denne omgang, vil ikke blive quiltet før efter jul og  jeg vil ikke love, at jeg afleverer dem hos dig igen.
Bliver restriktionerne ændret, så jeg igen kan komme til at undervise, vil aflevering af færdige tæpper igen blive hos Stof og Sy i Skanderborg

Afhentningen kommer til at foregå på den måde, at vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg kommer til dig med min prøver, så vi sammen kan aftale, hvilket mønster du ønsker. Vi holder god afstand og det plejer ikke tage mere end ca. 10 minutter at vælge mønster, så vi er ikke i samme lokale i ret lang tid. På den måde kan vi begge passe på hinanden og os selv.

De bedste quilte hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller