50 år, er en god grund, til at kippe med flaget

Del gerne dette indlæg

Sidste lørdag kunne min forældre fejre GULDBRYLLUP og selvom det ikke blev den store fest, de havde regnet med (den er udskudt et år) så skulle de bestemt fejres!

Den allernærmeste familie havde lavet æresport, som jeg meget teknisk havde taget mål til…….

med hjerter, foldet af min niece, havre (fra fars mark) egeblade og lyng (æresporten til både deres bryllup og sølvbryllup var med lyng, så det skulle der i) Skjoldet, har min niece også tegnet.
Da mine forældre havde frabedt sig morgensang, kunne vi vente med at hænge æresporten op til lørdag morgen og jeg tror oprigtigt, det kom som en overraskelse for dem, da jeg med min skønsang og første linie af “Det er så yndigt….” fik dem ud på trappen til æresport og morgenhilsen.

Da festen nu er udskudt et år, havde de inviteret de nærmeste familie, venner og naboer til frokost i et telt i gården. I den forbindelse havde jeg syet duge (lilla……) til bordene 

Jeg havde også broderet tylbånd til vaserne, som blev yderligere pyntet med blomster fra haven.

Fredag aften dækkede vi bord og lørdag formiddag gik vi op nussede med servietter og den sidste pynt. Resultatet blev nogle fine og meget personlige borde.

Min “faste” gave, når vi skal til fest, er en mappe til minder fra festen, med broderet omslag. Det ved min mor godt, så den havde hun ønsket sig og nok også regnet med at få. 
Hvad hun ikke havde regnet med var, at jeg havde tefarvet rester fra hendes brudekjole og brugt det på mappen, ligesom jeg, sammen med resten af familien, havde lavet scrapbogs sider, med kærlige hilsener til mappen.

Min far er vild med “rystekugler”, så kortet blev et “rustekort” med to fisk (de er begge født i fiskens tegn) og masser af guldpailletter og hjerter

Som en særlig gave til min mor havde jeg strikket et sjal fra Louisa Hardings bog “Shawles Wraps and Scarves), med guldperler

Min mor og jeg sender “søndagsbilleder” til hinanden og en søndag i maj, så mit søndagsbillede taget 7.59 sådan her ud – en fin bakke med strømer på strikkepindende

Kl. 8.04 så morgenbordet sådan har ud – strømpegarnet var skiftet ud med staffeli med mønster, perler og mosgrønt garn – det billede kunne jeg jo ikke så godt sende, for så havde hun nok fået mistanke, da farvet er “hendes” – det var lidt et snyde billede hun fik den søndag.

Til min far, havde jeg quiltet et tæppe med lapper fra hans gamle skjorter og blødt varmt fleece på bagsiden

Selvom det ikke blev den guldbryllupsdag, mine forældre havde planlagt, så havde de – og vi andre der deltog, en fantastisk dag, hvor de blev fejret på kærlig vis.

Stort tak til jer, der var med til at gøre dagen til noget helt særligt.

De kærligste hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller