Vil du i P4 Østjylland i morgen?

Del gerne dette indlæg

Hvad siger man, når chefen ringer og siger “Jeg har nok Verdens underligste spørgsmål – vil du i P4 Østjylland i morgen?”

– mig: Dyb indånding “Øhhhhhhhh” 

– Lene: “Det er fordi de gerne vil se, hvordan man syr et mundbind”

– mig: tavshed…..

– Lene: “Det er i deres morgenradio og jeg skal nok spørge om ikke de kan komme til Skanderborg”

– mig: “øhhhh jeg har en tandlægetid i eftermiddag og jeg ved ikke, hvordan jeg så har det i morgen”

Sådan cirka lød det da Lene ringede til mig i tirsdags og spurgte om jeg ville sy et mundbind, live i morgenradio. I løbet af den betænkningstid mine “øhhhhh’er” havde taget, havde jeg fået sundet mig lidt og endte jo med at sige “OK det vil jeg gerne”

Mit tandlægebesøg gik godt, så jeg var rimelig frisk, da jeg onsdag morgen kl. MEGET tidlig kørte mod Stof og Sy, for at forberede journalistens besøg. 

Efter lidt indledende snak, gik Rasmus Bruun Kynde ufortrødent igang med at klippe stof ud. Det blev gjort med stor præcision og tungen lige i munden.

Syprocessen gik, til hans store overraskelse, forbavsende let – vi behøvede ikke finde opsprætteren frem på noget tidspunkt. Han blev lynhurtig fortrolig med maskinens automatiske trykfodssænk og klippefunktion og fik faktisk syet brugbart mundbind på rimelig kort tid og så live i radioen!

Kunne du tænke dig at høre, hvordan det lød, da jeg hjalp Rasmus Bruun Kynde med at sy mundbinden, kan du høre hele unsendelsen her  Indslaget begynder 1 time og 38 minutter inde.

Kunne du selv tænke dig at sy et mundbind magen til det Rasmus syede, kan du hente mønstret og finde link det den video Stof og Sy har lavet, hvor Lene syr et tilsvarende mundbind her

 

De bedste sy hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller