Min skønne Dahlia

Del gerne dette indlæg

Ja ja ja jeg ved det godt! Der tegner sig et billede i min stue – et lilla billede med tulipaner
Det er dog helt naturligt, for lilla er i min verden en grundfarve og tulipaner er nogle af min ynglings blomster.

Min Dahlia startede på et hyggeligt kursus hos Quiltefant for godt og vel 2 år siden. Blomsten blev sådan set færdig samme aften og afsluttet med bort til et kvadrat, da jeg var på Brandbjerg højskole i ’18.

Herefter har den ligget stille… Jeg havde en drøm og quilte hver enkelt blad for sig, men efterhånden som tiden gik, kunne jeg godt se, at det var utopi.
Da jeg forleden dag bladrede gennem mine quilteprøver, for at finde den helt rigtige til en kunde, faldt jeg over et motiv med dahlia blomster og fik ideen til at lave all-over-quilting med det motiv. 
Jeg syntes motivet var for stort, så i går fik jeg quiltet en ny prøve, hvor motivet var mindre og det passede meget bedre til det jeg havde i mit hoved.

  
Når jeg quilter all-over, bruger jeg ét motiv men også én trådfarve, så det var lidt vigtigt, at vælge den rigtige farve, da den vil blive synlig over hele tæppet. Valget faldt på tråden længst til venstre, da jeg syntes den faldt bedst ind over hele tæppet.

Og så til den spændende del – hvordan kom det til at se ud???

Jeg er vildt glad for resultatet !

Lukkekanten blev så lille som mulig og afsluttet på min ynglings måde – på min Pfaff

Øverst i lukkekanten har jeg syet et “ærme” i, så tæppet kan hænge. På ærmet har jeg syet min label.

Lidt nærbilleder

De bedste lilla forårs hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller 

2 kommentarer til “Min skønne Dahlia”

 1. Det er helt, helt vildt hvor smukt, det er. Jeg har også været på Brandbjerg Højskole mange gange. Men lige i 2018 sprang jeg over, og var i uge 16 på Nordfyns Højskole.
  Nu ser det ud til, at Brandbjerg Højskole er ved at gå konkurs. Det er så trist !
  Glade hilsener Linda.

  • Tak for rosen.
   Det ser heldigvis ud til at Brandbjerg klarer skærene, i hvert fald i første omgang og så må vi håber der snart igen bliver mulighed for at holde patchwork kurser dernede
   Hilsen
   Lone

Der er lukket for kommentarer.