Ny dækkeserviet med applikation

Del gerne dette indlæg

Jeg trængte til lidt kulør og nye dækkeservietter, så jeg har været i systuen i dag.

Jeg ELSKER tulipaner og havde fundet et tulipan borderi fra Husqvarna Viking kort 263 “Line Art Flowers”. 
Broderiet var for stort og det var ikke en applikation, som jeg gerne ville have det skulle være, så jeg har haft det en tur igennem Premier+2 og det er der kommet denne video ud af.
Som du kan se i videoen vender mine billeder “forkert”. Det gør de, fordi jeg valgte at vende broderiet 180 grader i broderimaskinen, så jeg kunne have den del af dækkeservietten, der ikke skulle broderes på udenfor maskine, så jeg undgik, at komme til at sy den fast ved en fejl.

Jeg har brugt færdige dækkeservietter fra IKEA og den store magnetramme på min Pfaff icon. Vær opmærksom på, at midten af rammen ikke er midten af broderiet, når du sætter dækkersivetten fast med magneter.

De bedste broderi hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller 

3 kommentarer til “Ny dækkeserviet med applikation”

  1. Super flot. Ok det er en broderimaskine, det kan min alm symaskine ikke. Rigtig god weekend
    Kh Hanne

Der er lukket for kommentarer.