Genbrugelig genbrugs notesbog med broderi

Del gerne dette indlæg

Selvom jeg prøver at begrænse det, kan jeg ikke altid “slippe for” at få printet sider ud, som jeg egentlig ikke skal bruge. Hvis der kun er printet på den ene side og der ikke står noget “hemmeligt” på den anden, gemmer jeg siderne, klipper dem i mindre stykker og bruger dem som notespapir ♻

Nu er jeg gået et skridt videre og har lavet mig min egen genbrugelige genbrugs notesbog i A5 størrelse.
Den lette løsning ville være, at skære mit genbrugspapir i stykker og sætte det ind i en A5 mappe – men det er for kedeligt… 🤪, så istedet har jeg broderet et omslag til min A5 mappe, så den blev lidt pænere og mere personlig.

Herunder følger hvordan jeg gjorde.

På et stykke thaisilke jeg havde tilovers fra en jakke, jeg quiltede for flere år siden, tegnede jeg et groft omrids af min A5 mappe, så jeg havde en ide om, hvor jeg skulle brodere.

Broderiet er fra Pfaff broderikort 455 Trapunto Quilting, men det er også et af bonusbroderierne til Premier+2 Ultra. Jeg Resizede det, så det blev 36 cm langt (så det passede i min store broderiramme) og satte så ellers icon igang med at brodere 😘

Selvom min ramme er stor, var den ikke helt stor nok til, at broderiet kunne fylde hele A5 mappen ud, så jeg syede en række tripplesting og en række cirkler hele vejen rundt om motivet, for at gøre det lidt større.

Enderne på omslaget blev foldet ind og syet fast i den rigtige størrelse.

Efter omsalget var vendt og monteret på mappen, gav jeg det lak i håb om, at det vil blive lidt modstandsdygtig overfor skidt, snavs og fedtede fingre.

Og så var det ellers bare med at vente til lakken var tør… 

før jeg kunne fylde den med genbrugspapir

og et lille indbygget penalhus og tage min nye genbrugelige genbrugs notesbog i anvendelse 😃😍 – og det bedste af det hele, når jeg har brugt papiret, så fylder jeg den bare op igen med nyt genbrugspapir ♻

Jeg vil prøve at få lavet en vejledning til penalhuset en af de nærmeste dage 😃

De bedste broderihilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder