Penalhus til min genbrugs mappe

Del gerne dette indlæg

I mit indlæg i går om min genanvendelige genbrugs notesbog lovede jeg at lave en vejledning til det lille penalhus, jeg havde lavet og sat i mappen.

Jeg har brugt klar voksdug og en lynlås, jeg har sprættet af et par bukser – nu er emnet jo genbrug, men en ny kan også bruges 😜. Voksdugen er dobbelt så bred som jeg vil have penalhuset og penalhusets højde + 2cm.

Med glidesåls trykfoden, syr jeg lynlåsen fast, så voksdugen og kanten af trykfoden følger lynlåsens tænder. Jeg har ændret stinglængden til 3mm, for ikke at perforere voksdugen og syr to stikninger, én med nålen i midten og én med nålen helt ude i siden.

Det samme gør jeg med den anden side af lynlåsen

Med skyderen INDENfor penalhusets bredde, men ikke helt lukket, syr jeg to stikninger i hver side

og med en saks, der må klippe i alt, klipper jeg enderne af lynlåsen af og vender penalhuset.

Nu skal dette penalhus sidde fast i en mappe og jeg er ikke helt sikker på, at voksdugen kan holde til ret meget træk i hullerne, så jeg har valg at sy et stykke bånd (igen genbrug – det er et bånd, der har været bundet omkring et nøgle garn)

For at undgå, at båndet trævler alt for meget, har jeg syet en stikning rundt om hullerne og givet dem en omgang Fray Check

Klar til brug – nu har jeg ingen undskyldning for ikke at have en kuglepen med mig 😃

De bedste sy og genbrugshilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder