Min yndlingstaske

Del gerne dette indlæg

Til dette nummer af Kludemagasinet, har jeg syet en taske, som er gået hen og blevet min yndlingstaske.

Jeg havde købt en balipoppy sidste år, fordi den var lilla 💜🤣 og havde nogle flotte mønstre og motiver, men ellers vidste jeg ikke, hvad jeg skulle bruge den til – altså lige indtil jeg skulle sy en taske til Kludemagasinet. 

Tasken har foer af Thermolam og alle grøfterne har fået en pyntestikning.

Skulle du få lyst til at sy en taske efter mønstret i Kludemagasinet, vil jeg blive super glad, hvis du jeg må se den. Du kan tagge mig @kroghkunst på Instagram eller #kroghkunstquiltning på Instagram og facebook

De bedste quiltehilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder