Min tur til at være på kursus

Del gerne dette indlæg

Jeg har de sidste to dage været Stof og Sy’s udsendte medarbejder på SVPs forhandler kursus i Ballerup.

Det har været to intensive dage, hvor vi har arbejdet med de spændende apps, MySewNet og programmer til Pfaff og Husqvarna Viking sy- og broderimaskinerne.

Selvom Dorte havde syntes, at lokalet var STORT, da hun bookede det, blev bordene ret hurtigt fyldt op med epic, icons, bærbare computere og smartphones, som alt sammen skulle bruges og samarbejde 😃

Det var superspændende at dykke dybere ned i appsene og se hvad de kunne og hvordan de spiller sammen med maskiner og programmer.

Vi tog udgangspunkt i QuickDesign/ImageStitch for at skabe nogle hurtige broderier, som vi senere videreudviklede på.

Først fulgte vi sporet fra billede

gennem app

Til broderimaskine til Premier+2 og tilbage til broderimaskinen

En spændende proces som jeg skal arbejde meget mere videre med 

og når man så har installeret appsene fra både Pfaff og Husqvarna Viking, ja så får man også dobbelt op på beskeder 😉

Efter en lang og intens dag, blev vi inviteret på en lækker “øl-middag”

Vi skulle selv stå for overnatning og jeg havde fundet et B&B i Greve næsten helt ud til stranden, så jeg nød en aftens tur langs vandet, inden himlen blev oplyst af et væld af lyn og tordenbrag.

Onsdag morgen var vejeret så skønt, at jeg tog min morgenkaffe med til stranden og nød en stille gåtur, inden en ny dag med input og larmende broderimaskiner.

Vi fortsatte, hvor vi slap, med udforskning af QuickDesign/ImageStitch og legede med nye muligheder for at integrere app og Premier+2 og broderimaskinen.

Integrationen lykkedes, for koppen blev rimelig let forvandlet fra at være en almindelig kantinekop

til sting

og til underlag for, nå ja – koppen ☕

Mens maskinerne snorrede, arbejdede vi os gennem de to apps JoyOS Advisor og CreatorCue. De er fyldte med syvejledninger, tips og tricks og det bedste af det hele, man behøver ikke have en broderimaskine for at bruge dem 😉.

Det sidste vi kom igennem, var Project Creator. Progammet er del at MySewNet og kan bruges af alle uanset maskine, men har man en WiFi maskine, kan man få sine projekter direkte over i maskinen – det er dælme smart 😜

Har man ikke en WiFi maskine, kan man gemme og se projekter i JoyOS Advisor og CreatorCue på smartphone og tablet.

Man opretter sit projekt i Project Creator, når man har gemt det,  har man mulighed for at dele det med andre. Projektet med stjernen, har Dorte lavet inden kurset og delt det med os via en email. De to andre er nogen jeg har siddet og øvet mig med at lave.

Efter et par lærerige dage gik turen atter hjem, hvor jeg kunne nyde synet af den smukkeste udsprungne rose i haven.

Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer meget mere om de forskellige apps, hvor og hvornår er endnu ikke fastsat, men hold øje her og på stofogsy.dk

De bedste app-hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder