Jeg satser på at blive yndlingsmoster

Del gerne dette indlæg

OK det er så ikke så svært eftersom jeg er deres eneste moster, men derfor kan man jo godt gå benhårdt efter titlen alligevel 🤣

Ved juletid kom min ældste nevø “Moster – jeg ønsker mig en ny sovepose!” – jeg har syet soveposer til dem alle til deres 4-års fødselsdag og nu fylder han 9 🇩🇰. “Hvis jeg nu skal sy en ny sovepose” længere nåede jeg ikke, før han raskt svarede “Jamen det gør du jo moster…” Han ved lige, hvordan han skal sno moster, for ja det gjorde jeg jo – syede en ny sovepose til ham 😃. Han har selv valgt, at den skulle være grøn og han har godkendt quiltemotivet med fodbolde.

Jeg har fundet noget kraftigt “græsstof” til forside, der er tynd fleece som mellemfoer og bagside af kraftig blød og lækker fleece.

Jeg blev noget overrasket over, hvor meget græsstoffet “sluger” af trådfarven. Forstået på den måde, at selvom det er ret kraftige farver jeg har quiltet med, så forsvandt tråden i alle græsstråene, så jeg endte faktisk med at quilte med to tråde i nålen, så fodboldquiltningen blev bare lidt synlig. Jeg har også valgt, at skifte farve for hver bane jeg har quiltet, så der er gul, rød, grøn, blå, neongul og mørkegrønne fodbolde ⚽⚽⚽

Tæppet er kantet med skråbånd syet på med den nye Pfaff Quilt Binder

Da jeg skulle sy lynlås i, startede jeg selvfølgelig med den “lette” side. Da jeg skulle til at sy lynlåsen i den modsatte side, var jeg nødt til at starte oppefra igen, for at få den til at passe og da priste jeg mig godt nok lykkelig for, at der er meget stor friarm på min icon, for jeg skulle have HELE soveposen mast sammen til højre for nålen.

Selvom han ønskede sig en sovepose, har jeg lavet den så han kan åbne den helt og bruge den som et tæppe også.

Jeg kan kun sige, at fødselaren blev glad. Soveposen blev i hvert fald straks taget i brug 😃 – han kom dog ud senere og nød det gode vejr, han havde sørget for, sammen med os 🌞

Lidt på skift har min mor og jeg en lille ekstra gave med til fødselarens søskende og denne gang var det vist min tur.

Ungernes mor har ønsket sig frugtposer, så jeg har været i gemmerne og fundet stof, der passer til hver især og syet en frugtpose til hver.
Jeg har brugt Lenes opskrift på frugtposer, men kun foldet hjørner i den ene side.

Den anden dag faldt jeg over en opskrift på genbrugelige popcorn poser og efter en test og nogle ændringer, fik jeg også fremstillet en popcorn pose til dem hver og det er så her jeg satser på ekstrapoint på yndlingsmosterkontoen 😉 for de ÆÆÆÆlsker popcorn alle fire.

De bedste syhilsner 😃

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder

En kommentar til “Jeg satser på at blive yndlingsmoster”

Der er lukket for kommentarer.