Ny maxi-nederdel med blonde detalje

Del gerne dette indlæg

Da jeg for et par uger siden optog videoen, hvor Lene syede en etagenederdel i piskesmæld, fik det mig til at tænke tilbage på de behagelige piskesmælds kjoler jeg syede tilbage i 80’erne og jeg fik helt vild lyst til at sy i piskesmæld igen.

I søndags så jeg en smuk selskabskjole i et butiksvindue. Den var i etager og mellem to etager, var der indsat en blonde. Det fik min kreative hjerne på overarbejde 🤯 .
I mine gemmer fandt jeg et stort stykke piskesmæld, jeg har haft liggende i mange år. Der var rigelig til en helt etagenederdel. Jeg fandt også noget blonde jeg har arvet efter min mormor. Jeg tror ikke hun selv har lavet det, men det ligner knipling og passede til mit udtænkte projekt.

Modsat Lene, valgte jeg, at overlocke mine kanter først og derefter rynke dem med rynkefod på symaskinen.

Det gav ikke helt så meget rynk, men jeg fik øvet mig i at bruge symaskinens rynkefod.

Mellem de to nederste etager, syede jeg blonden og selvom jeg ikke havde så meget rynk, var der alligevel over 2 meter fra den ene til den anden ende og det er ret langt, når man bruger en hulsøm til påsyning 🤔😴, 

men resultatet blev godt 😃

Da jeg ikke er til gennemsigtige nederdele, har jeg brugt en bred bane piskesmæld som foer. Da stoffet kun er 130cm bredt, har jeg ikke syet sidesømmen helt ned 

Nu glæder jeg mig bare til godt vejr, så jeg kan få nederdelen i brug

De bedste syhilsner og go’ weekend 😃

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder