Sommerrabat på quiltning

Del gerne dette indlæg

I anledning af den forestående fantastiske sommer, vil jeg gerne støtte op om Dansk Patchwork Forening og deres arbejde, ved at give medlemmerne af Dansk Patchwork Forening 15% rabat på quiltning af tæpper, med all-overmotiver, indleveret i perioden fra 1. maj til 15. juni 2019.

Du kan se mine quiltemotiver HER.
Er du på udkig efter et særligt motiv, som du ikke kan finde blandt dem jeg allerede har, så kontakt mig endelig, så vil jeg finde ud af, om jeg imødekomme dit ønske.

Jeg har lavet en vejledning med tips til, hvordan jeg gerne vil modtage tæpper til quiltning, den kan du se HER

Indleveringen finder sted i Skanderborg eller Horsens efter nærmere aftale.
Er I flere, der vil indlevere samtidigt, afhenter jeg gerne tæpperne samlet hos jer, hvis I bor mindre end 75 km. fra Horsens.

Kontakt mig på lone@kroghkunst.dk for at aftale indlevering. 

OBS!
For at opnå rabat, skal du ved indleveringen medbringe dit seneste nummer af Kludemagasinet eller et print af dit medlemsbevis.


De bedste quiltehilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder

2 kommentarer til “Sommerrabat på quiltning”

 1. Hej.
  Jeg vil lige høre hvad det koster for at få quiltet et tæppe størrelse 140/150 cm.jeg er interesseret , og hvornår jeg kan evt .komme med det.
  Venlig hilsen Sonja Hansen.
  Solsortevej 4
  8830 Tjele
  Tlf. 23320841
  Gmail kajsonja@gmail.com

  • Hej Sonja
   Hvis du kigger under mine quiltemønstre, så er de alle udstyrret med et nummer og et bogstav. Nummeret er mønstrets nummer mens bogstavet henviser til kvadratmeter prisen. Hvis dit tæppe er 140cm * 150cm skal du gange prisen med 2,1 kvadratmeter.
   Du finder mønstrene her https://www.kroghkunst.dk/quiltning/quiltemoestre/ og prislisten her https://www.kroghkunst.dk/quiltning/prisliste/
   Er du medlem af Dansk Patchwork Forening, får du 15% rabat, hvis du indlevere inden den 15. juni (jeg kan se du kommer fra Ørum og der kan vi muligvis aftale afhentning hos dig i forbindelse, når jeg alligevel skal til Viborg.
   Hilsen
   Lone

Der er lukket for kommentarer.