Nye videoer til Kludemagasinet – og jer

Del gerne dette indlæg

I det netop udkomne nummer af Kludemagasinet har jeg hele to artikler med, dels mønstre på designplader og klare lynlåsposer, som gør det lettere at tage sit patchwork med på ferie, del første del af en artikelserie om afslutninger på tæpper.

Lynlåsposerne bruger jeg også som blandt andet pose til flydende væsker, når jeg skal flyve og generelt til at holde orden i min toilettaske, hvor de gennemsigtige poser giver et godt overblik.

I første del af artikelserien, har jeg koncentreret mig om bagsider og labels og i den forbindelse, har jeg lavet en video om John Flynn’s måde at øge bagsider på skrå, for mest økonomisk måde at udnytte stoffet på.
Du kan se videoen herunder og ellers finde den under Tips til flotte bagsider og øgning af mellemfoer under fanen Quiltning øverst her på siden.

Da jeg nu var igang med at optage video, optog jeg også, hvordan jeg øger mellemfoer, samt en video om, hvordan jeg gerne vil modtage toppe til quiltning. Du kan se begge videoer herunder 


De bedste quiltehilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder