Spændende messedage i Middelfart

Del gerne dette indlæg

Jeg har lørdag og søndag haft fornøjelsen af at være en del af Pfaff og Husqvarna Vikings dreamteam ? på standen på Alt om Håndarbejdes messe i Middelfart.

Nu er det jo sådan, at man ikke kan tage på messe uden nye messesko ? og AoH messen skulle da også have sine messesko ?? denne gang med bling bling ?

Allerede fra starten lørdag morgen havde vi stort rykind på standen og Dorte havde stor succes med at demonstrere båndsømme på den nye Pfaff expression 720

Noget Kenneth senere, med stor succes, forsøgte at gøre hende kunsten efter. 

Om det var båndsømmene eller bare vores spændende maskiner, kan jeg kun gisne om, men Dorte var meget omsværmet af videokameraerne på messen

ligesom hun blev interviewet til TV Lillebælt

Jer, der har fulgt mig på de sociale medier ved, at jeg plejer at bage kage til mine messekolleger, når vi er på Kreative Dage i Fredericia. Det havde jeg desværre ikke nået denne gang, men så er det jo skønt, at Dorte og Kenneth havde sørget for kage til både lørdag….

og søndag ? så vi ikke gik sukkerkolde ?

Tak for en skøn messe til alle jer, der kiggede forbi og ikke mindst til Dorte og Kenneth for et hyggeligt samarbejde ?

Følg med de kommende dage, hvor jeg vil vise lidt flere billeder fra standen samt mit messetøj og fortælle, hvorfor det kom til at se præcis sådan ud ?

De bedste syhilsner

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder