Messetøj

Del gerne dette indlæg

Mit (lidt krøllede) messetøj i forrige weekend bestod af min nye bluse med cutwork lace broderi og et par nye bukser syet i stof fra lageret.

Jeg ved ikke helt, hvad der skete, men enten er mit mønster krøbet eller også havde stoffet ikke samme egenskaber som det sidste par jeg syede – jeg er helt sikker på det er det sidste ? men hvorom alting er, så var bukserne MEGET slimline, da de var syet sammen. I mega god tid som jeg jo altid er…… skulle jeg tænke hurtigt, for at finde en løsning og løsningen blev en øgning i siderne

Sidesømmene fra vrangsiden

og en blonde syet ovenpå for at gemme sømmene.
Blonden har jeg arvet efter min mormor. Jeg troede aldrig jeg ville komme til at bruge den, for den kradser, men den var lilla ?, så den blev heldigvis gemt og den passer jo perfekt til at skjule min redningsplan. 

I taljen har jeg brugt det superlækre bukseelsatik med snor som bare gør bukserne mega behagelige at have på.

Mit strikkede mink tørklæde, var ikke en del af den oprindelige plan, men det blev et værdsat tilbehør, da de åbne døre lige ved messestanden, krævede, at vi iførte os ekstra og varmt tøj ❄?

De bedste syhilsner

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder