Smart label til min nye hue

Del gerne dette indlæg

Jeg har strikket mig en “Oslo hue”. Den er “kedelig” grå og kunne godt trænge til lidt “pep”, så jeg har designet og broderet en label i mySewnet embroidery 

Broderiet har jeg hentet i mySewnet Library, ændret størrelsen med resize, fjernet overflødige sting i Stitch Editor og lagt en applikations ramme omkring. Jeg forklarer, hvordan labelen kan optimeres og blive helt firkantet, med nogle få ekstra skridt ved broderimaskinen. Label med resize og ramme kan laves i mySewnet embroidery Silver, Gold og Platinum. Den del, hvor jeg stingoptimere, kan kun laves i mySewnet embroidery Platinum

Se hvordan i denne video

De bedste broderi hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller