#BAL2021 Oktober

Del gerne dette indlæg

Det er ved at være efterår og de gyldne farver tager over. Det gør de også i denne måneds broderi

I oktober måneds video, kommer jeg rundt i alle tre broderiprogrammer, mySewnet embroidery Silver, Gold og Platinum. I Gold viser jeg, hvordan du kan lave Express Designs, i Platinum, viser jeg hvordan du kan ændre designs lavet i Express Designs og i Silver, viser jeg, hvordan du kan ændre design rækkefølgen i “filmstrimlen”, Resize, ændre trådfarve – også på tvillingenål og ændre farve på alle trådene i broderiet på én gang, til de farver du har i din systue.

Se hele vejledningen her

Klik på billedet af Annemettes blade herunder, så billedet bliver stort – Højreklik og vælg gem billede. Vær opmærksom på, at du gemmer i JPEG eller JPG format, samt hvor du gemmer billedet, så du kan finde det igen

 

Stor tak til Annemette, for de fine blade

Har du ikke mySewnet Platinum, kan du Downloade Basis design til bal2021 her

Vil du se, hvordan du broderer basis designet, viser jeg alle trinene i denne video, samtidig med jeg designer 

Jeg håber du har lyst til at lege med og lave dit eget broderi og gerne poste det på de social medier med #BAL2021 og fik du ikke set de tidligere måneders design, kan du se dem her

 

 

De bedste broderi hilsner 😀

Lone

P.S. Til hvert design skal bruges:
– Mellemfoer på ca. 28*24 cm (jeg har brugt Thermolam)
– Et stykke stof til midten på ca. 20*15 cm
– Fire stykker stof til bort på hver ca. 21*6 cm samt
– To firkanter på 6,5*6,5 cm til ophæng og
– En bagside på ca. 28*24 cm

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller