#BAL2021 maj – tekstur og 3D effekt

Del gerne dette indlæg

I denne måneds broderi-a-long vil jeg fokusere på tekstur og 3D effekt.

Jeg vil vise forskellige applikationsmuligheder fra både SuperDesigns og mySewnet Library. Jeg vil også vise, hvordan du laver “pop-op” broderier og 3D effekt, samt flotte effekter med “tråd-velour” eller “thread velvet”.
I løbet af videoen, viser jeg også, hvordan du kan flyve et broderi fra din WiFi maskine til broderiprogrammet og hvordan du kan redigerer i broderidesigns i mySewnet Platinum, men også komme med alternativer, hvis du har mySewnet Silver.

I slutningen af videoen, viser jeg flere muligheder for at forberede applikationer, så stoffet er klippet inden de skal bruges.

I løbet af videoen, bruger jeg garn dekorations trykfoden til at skabe en baggrundseffekt – det er vigtigt, at du vælger en garn, der fylder hullet i foden ud. 

For at give 3D effekt til min blomst, har jeg lagt et lag “Fabric Magic” under stoffet, da jeg broderede. Blomsten er broderet på vandopløseligt vlies, der er skyllet grundigt ud. Da blomsten var tør, fik den et ordentligt skud damp med strygejernet, der aktiverede krympefunktionen i Fabric Magic stoffet, så det trak sig sammen.

Se hele vejledningen her under

Har du ikke mySewnet Platinum, kan du Downloade Basis design til bal2021 her

Vil du se, hvordan du broderer basis designet, viser jeg alle trinene i denne video, samtidig med jeg designer 

Jeg håber du har lyst til at lege med og lave dit eget broderi og gerne poste det på de social medier med #BAL2021 og fik du ikke set de tidligere måneders design, kan du se dem her

 

De bedste påske hilsner 😀

Lone

P.S. Til hvert design skal bruges:
– Mellemfoer på ca. 28*24 cm (jeg har brugt Thermolam)
– Et stykke stof til midten på ca. 20*15 cm
– Fire stykker stof til bort på hver ca. 21*6 cm samt
– To firkanter på 6,5*6,5 cm til ophæng og
– En bagside på ca. 28*24 cm

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller