Kort intro til mySewnet.com

Del gerne dette indlæg

Jeg har fået mange spørgsmål om mySewnet, hvad det indeholder og hvordan det virker.

I denne lille intro, viser jeg rundt på mySewnet.com som det ser ud medio april 2021.
I mine #BAL2021 måneds videoer, viser jeg løbende, hvordan du bruger mySewnet Embroidery Silver og Platinum programmerne samt henter broderier fra mySewnet Library, så har du ikke allerede set de videoer, kan jeg anbefale dem.

Har du yderligere spørgsmål om mySewnet, har alle broderiforhandlere i Danmark været indkaldt til kursus og kan svare på alle dine spørgsmål. Din forhandler, kan også hjælpe dig med at vælge det rigtige program for dig, samt give dig en stor besparelse på tegning af et årsabonnement på mySewnet Silver og Platinum.

De bedste broderi hilsner 😀

Lone