Mosters hjemmelavede julegaver

Del gerne dette indlæg

Jeg synes det er fuldstændig fantastisk, når jeg i ungernes online ønskeseddel kan læse “mosters …..”
I år var det hjemmedragter, som de to største af drengene var vokset ud af og gerne vil have “fornyet”

Gaverne i år, har haft et vist Harry Potter tema, så fleece dragterne (Onion 40004) har fået våbenskjold med deres forbogstav. Våbenskjoldet er lavet i det nye mySewnet Embroidery som en applikation og syet på dragterne med en bred og åben zigzag 

Heidi og jeg har et eller andet med Harry Potter og min jubilæumsgave fra hende og familien var “Harry Potter – magiske masker”, så hvad var mere naturligt, end at strikke “Hedvig” til hende i julegave?

Det blev også til et magisk tæppe med quiltede Harry Potter motiver og blød fleece bagside – labelen er også lavet i mySewnet Embroidery, med en af den nye fonte og et super design encored som ramme


Som en lille sød historie, så er cowboystoffet på forsiden et stykke stof min mormor engang havde købt, nok til nederdele og det ternede stof i lukkekanten er noget stof min farmor havde købt til forklæder – på en sjov og magisk måde, er de nu forenet i dette hyggelige tæppe.


Til både min og Steens niecer, havde jeg syet ét af de nye in-the-hoop projekter i mySewnet embroidery, en lille “pouch” eller taske. De var supersjove at sy og når de kommer ud af rammen, var det eneste jeg skulle gøre, at klippe overskydende stof af og vende retsiden ud, ALT andet var klaret i broderiet.

De bedste jule og nytårs hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller