Årets første julestjerne

Del gerne dette indlæg

Husqvarna Viking har lanceret mySewnet Library, et abonnements basseret broderibibliotek med mange tusinde nye og gamle broderidesigns og projekter.  

Et af projekterne er en smuk blomsterskål, der med lidt fantasi og rødt stof er blevet til årets første julestjerne.

P.t. er der kun adgang til broderibiblioteket fra Epic 2, men det vil løbende blive udvidet til flere maskiner.

Imens vi, der ikke har en Epic 2, venter på at få yderligere adgang til biblioteket, kan vi glæde os over, at lige præcis blomsten stammer fra et gammelt Pfaff kort, så er du den lykkelige indehave af kort 387, har du alle broderierne, der skal bruges.

Efter at have broderet et utal af kronblade, var det en nydelse endelig at samle det hele til en blomst. “Opskriften” lød på en løs midte, men jeg valgte at brodere det hele sammen, det var lidt nervepirrende, for det var rigtig mange lag at brodere igennem, men min skønne icon tykkede sig stille og roligt igennem 😀

En af grundene til opskriften nok lød på, en løs midte er nok, at blade og kronblade ikke skal have samme krumning, så da jeg skulle tørre blomsten efter Aqua Magic var skyllet ud, måtte jeg tænke kreativt og give kronbladene et ekstra “løft” med en broderiring, mens resten af blomsten blev formet i en rund plastbøtte. 

Det var egentlig planen den skulle bruges til juleknas, men den er så smuk i sig selv, at jeg lige vil nyde synet af den lidt endnu, før den bliver til slikskål 😜

De bedste broderihilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder